Populære sporter
All sport
Vis alt

Ble lansert som ideell indreløper: – Det passer meg perfekt

Publisert 15/08/2020 klokken 10:34 GMT+2

Petter Strand ble lansert som en ideell indreløper under Kåre Ingebrigtsen. Selv mener han at han ville vært perfekt i den rollen.

Petter Strand

Foto: Scanpix

BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
I denne ukens Indre bane-podcast lanserte Eurosport-kommentator Petter Bø Tosterud Brann-spiller Petter Strand som den perfekte indreløper under Kåre Ingebrigtsen.
– Jeg synes at Brann har en ganske god tropp, ganske god dekning på veldig mange posisjoner. Petter Strand er i mitt hode en ideell indreløper i Kåre Ingebrigtsen sitt system. De mangler kanskje en ekstra indreløper som kan passe perfekt inn, sa han om Branns tropp.
Strand sier til Eurosport at han selv har sett for seg selv som en indreløper.
– Ja, har tenkt den tanken selv også, at det passer meg perfekt å spille indreløper sånn som han vil spille. Så jeg håper det kan bli veldig bra, sier han til Eurosport.no.
– Du går for å ta en av de to?
– Ja, det gjør jeg, smiler han.
Se hele praten i Indre bane her. Saken fortsetter under:
picture

Eksamen for Ingebrigtsen: – Løser han denne oppgaven er det svært imponerende

– Helt nydelig

Torsdag hadde Brann-spillerne sin første trening under Kåre Ingebrigtsen. Strand forteller hva det ble brukt tid på på den lange økten torsdag.
– Det er jo å få inn sin måte å spille fotball på. Den er vi jo kjent med her i Norge fra før av, det er jo 4-3-3. Og litt forandringer fra det vi har gjort tidligere, så da jobbet vi litt med å få inn det, sier han.
– Hvordan synes dere det er å ha en tidligere RBK-mann som trener nå?
– Det tenker jeg ikke noe på. Han kommer her for å vinne titler som han sier, så da er det kun det vi tenker på, at vi skal jobbe sammen for å få til noe bra her.
Allerede fra da Ingebrigtsen ble presentert som ny Brann-trener har han vært tydelig på at han vil vinne titler med Brann. Strand liker de offensive uttalelsene.
– Det synes jeg er helt nydelig. Det er det vi vil hele gjengen, så da er det bare å si det fra begynnelse at det er det vi vil. Så skal vi jobbe for det hele veien.
Etter seieren mot Molde mandag sier Strand at det har kommet ny energi i gruppen og at det er godt humør. Søndag venter Mjøndalen, som blir første kamp Ingebrigtsen leder.
– Han trenger jo selvfølgelig litt lenger tid for å få det helt inn, men vi har jo spilt 4-3-3 tidligere så vi er jo kjent med noe av det. Så er det litt forandringer, men vi fikk jobbet en god del torsdag og så har vi et par dager til vi får jobbet litt med det. Så jeg tror vi skal få se litt av det som kjennetegner han hvert fall.
Se kampen mot Mjøndalen søndag klokken 18.00 på Dplay og Eurosport Pluss 1.
Se hva Ingebrigtsen sa etter torsdagens trening:
picture

– Tror det er en del som ikke blir så fryktelig glad for å møte oss utover høsten

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame