BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
– Det er veldig bra. Man har litt spenning og jeg har holdt meg unna spillerne frem til i dag, på det å få møte spillerne og resten av trenerstaben. Jeg har blitt fantastisk godt mottatt i Brann og Bergen, så det her har vært veldig ok.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
EN DAG SIDEN
Det sier Kåre Ingebrigtsen til Eurosport.no etter sin første trening som Brann-trener torsdag.

Lang økt

Lørdag ble det klart at Kåre Ingebrigtsen tok over som Brann-trener etter Lars Arne Nilsens avgang tidligere forrige uke. Men den nye Brann-treneren ledet ikke laget i kampen mot Molde mandag.
Et stort presseoppbud, inkludert Eurosport, var på plass da Ingebrigtsen tok taktpinnen på Brann stadion ved 11.30-tiden. Interessen rundt trønderens første treningsøkt var enorm. Men torsdagens trening ble kanskje litt annerledes enn hva noen av spillerne var vant til, med en økt som varte over to timer.
– Jeg så på klokka og den var nesten to, så det var et lite sjokk der. Men det var en bra standard det, men forhåpentligvis blir det ikke så lange økter hver dag, sier Vegard Forren med et smil.
Ingebrigtsen mener ikke det var et skremmeskudd for hva laget har i vente.
– Nei, jeg tror ikke det er noe skremmeskudd, men at vi trener to timer tror jeg de skal vende seg til. Det blir det. Vi må trene så mye og så bra som overhode mulig mellom de kampene, så to timer kan de vende seg til.
Konfrontert med hva Forren sa om økten, smiler Ingebrigtsen og sier:
– Ja, det vil jeg tro. Men vi skal lære Vegard at det der var en lett økt.
Se intervjuet med Forren her. Saken fortsetter under:

Forren om Ingebrigtsen: – Trodde ikke det var her vi skulle jobbe sammen

Forren og Ingebrigtsen

I 2017 var Vegard Forren med Rosenborg på treingsleir til Marbella, men før det ble noe mer var han på vei til Brighton. Da uttalte daværende RBK-trener Ingebrigtsen til VG at Forren aldri ville bli RBK-spiller under hans ledelse. Men nå har de to møttes i Brann og Bergen.
– Jeg sa det til han i sted. Utrolig hva fotballen kan by på, jeg trodde ikke det var her vi skulle stå sammen å jobbe. Vi har hvert fall et godt forhold, så jeg gleder meg til å samarbeide med ham. Så håper jeg at han tenker det samme om det, for vi har pratet godt sammen før vi. Vi har ikke fått det helt til å funke tidligere, så nå er vi her i Brann og Bergen og det tror jeg vi begge er veldig glad for, forteller Forren.
– Jada, Vegard har jeg snakket med flere ganger. Han er en fantastisk fotballspiller, så at han er i Brann det passer veldig bra. Når jeg ser ut på den troppen som er her, så er det gode fotballspillere og det er stort potensiale, så sammen så håper jeg vi virkelig kan ta det ut, sier Ingebrigtsen.

– Vi har litt å jobbe med

Søndag leder Ingebrigtsen laget i sin første kamp etter han tok over som Brann-trener.
– Hvor mye kan du få til frem til Mjøndalen-kampen?
– Det vet en jo aldri sånn, men det er litt tankesettet tror jeg. Vi skal få til å være offensiv i hodet og det å gå utpå her og virkelig ha lyst å score mål. På trening i dag så er det ikke så fryktelig mange avslutninger fra distanse. Så vi har litt å jobbe med, vi må tørre å avslutte, vi må tørre å gå i boksen og vi må tørre å være mye folk inne der, sier den ferske Brann-treneren.
Han tror at laget fikk ny selvtillit i seieren mot Molde mandag.
– De reiste til en fryktelig vanskelig bortekamp og hvis du ikke har sett et lag som blødde for drakten, så så du det der. Så handler det egentlig om å få enda litt mer struktur i det defensive og det offensive. Jeg ser en gjeng som har fryktelig lyst til å være god for Bergen by. De har enormt lyst til å vise seg frem og være et Brann-lag som er i toppen av norsk fotball, sier han.
Brann tar imot Mjøndalen hjemme søndag klokken 18.00. Kampen kan du se på Dplay og Eurosport Pluss 1.
Se intervjuet med den nye Brann-treneren her:

– Tror det er en del som ikke blir så fryktelig glad for å møte oss utover høsten

Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58