Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter interesse fra storklubb: – Mål om å komme meg ut

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 02/10/2020 klokken 19:09 GMT+2

Etter at Andreas Hanche-Olsen ble hentet inn i A-landslagstroppen til forrige samling, ble det et nytt oppsving i interesse fra utenlandske klubber.

Andreas Hanche-Olsen

Foto: Scanpix

BEKKESTUA (Eurosport.no):
En av dem skal være Standard Liege, slik Budstikka omtalte tidligere denne uken.
– Hva vet du om det?
– Ikke noe konkret, men jeg har hørt at det er interesse. Det er hyggelig med interesse, selvfølgelig. Jeg har ikke lagt skjul på at jeg har et mål om komme meg ut og spille i Europa, og da er selvfølgelig det en ålreit klubb, sier Stabæk-kapteinen til Eurosport.
Også tidligere har det vært mulige overganger på trappene, men midtstopperen har endt opp med å bli på Nadderud. Også denne sesongen har han vært en viktig brikke i Jan Jönssons mannskap.
Men han kan velge å hoppe på et tilbud allerede i dette vinduet, som stenger mandag.
– Det kan være allerede nå, ja, hvis det er noe jeg føler er bra for meg.
Sportssjef Torgeir Bjarmann responderer med et smil når han blir konfrontert med den belgiske storklubbens interesse:
– Ja, det står det i media, i hvert fall. Det ble en liten halvboost da han ble tatt ut som ekstramann på A-landslaget. Men for så vidt har vi ikke store planer om å gjøre noe på den posisjonen. Samtidig har også han re-signert en kontrakt i år med intensjon om å selge hvis rett klubb og bud er inne. Nå nærmer det seg stengetid på vinduet og problemet er å erstatte ham, sier Bjarmann til Eurosport.
Han sammenligner med situasjonen rundt Emil Bohinen, som det også er interesse for.
– Med Emil har vi hentet (Sammy) Skytte allerede som erstatter i troppen, og er godt forberedt. Det har vært såpass stille rundt Hanche-Olsen med tanke på konkrete ting, så vi har håpet at han blir dette vinduet her og heller går i januar. Det er ikke lett å erstatte kapteinen sin på kort sikt. Vi har en god dialog med ham, agenten og gjør det som er rett for ham, sier han og legger til:
– Det er flere som har vist interesse, men vi har ikke sett noe konkret på bordet som er interessant nok foreløpig.
23-åringen ble ikke tatt med i troppen til den kommende landslagssamlingen, der flere stoppere med utenlandsk klubbadresse er tilbake sammenlignet med forrige gang.
Også i forbindelse med flere uttak for Norge vil det være en fordel å ta steget til et høyere nivå.
– Jeg tror det har en betydning hvilken liga du spiller i, at du er på bra nivå, treningshverdagen og møter topp motstand hver uke. Det er viktig når du skal spille internasjonale matcher med landslaget, så de ser nok også på hvilket klubbnavn som står der, sier Hanche-Olsen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame