Bamba feiret endt måltørke med Kåre-klem: – Virkelig fortjent

Oppdatert 24/08/2020 klokken 23:51 GMT+2

Jevn batalje endte med sterk borteseier for Kåre Ingebrigtsen, da Brann møtte Stabæk mandag kveld.

Daouda Bamba omfavner Kåre Ingebrigtsen etter scoringen

Stabæk - Brann 0-2
– Kåre har vært veldig viktig for meg. Det var derfor veldig godt for meg å vise han at jeg kan levere, sa en lykkelig Daouda Bamba til Eurosport etter den nydelige såledragningen like før slutt.
Blåtrøyene fra Bærum sto uten seier i sine siste fem kamper, og startet tidlig jakten på tre poeng.
En frisk åpning var derimot ikke nok til å ta grepet om kampen. Kåre Ingebrigtsens menn jobbet seg inn igjen med to lekre mål i siste halvdel, og sikret dermed den nyansatte trenerens første seier.

Viktig Bamba-mål

Det sto målløst til pause på Nadderud, men Branns Robert Taylor trengte kun drøye kvarteret av andre omgang til å sende gjestene opp i ledelsen.
Bamba avsluttet lekkert, men ballen gikk i stolpen. Taylor plukket returen, og satte inn 0-1 til de rødkledde.
Deretter punkterte Daouda Bamba kampen like før slutt og fikk endelig bukt med måltørken. Bamba ble spilt fri og kom alene mot Sandberg. Løp fra Solheim, lurte keeper og satte ballen i tomt mål. Målet ble feiret med en herlig omfavnelse av trener Ingebrigtsen.
– Det er viktig for han, og det er viktig for oss. Han har jobbet hardt den siste uken, så det var virkelig fortjent, sier Kåre Ingebrigtsen til Eurosport etter kampen.

Slikt stilte lagene:

Stabæk: Sandberg - Øveraas, Solheim, Hanche-Olsen, Vogt - Edvardsen, Bohinen, Lumanza, Vetlesen - Kinoshita, Botheim
Brann: Olsen Pettersen - Tveita, Kolskogen, Forren, Grøgaard - Haugen, Pedersen, Strand - Koomson, Bamba, Taylor

Se høydepunktene: Ingebrigtsen tok sin første Brann-seier