Fotball
Eliteserien

Wangberg har fått svar på MR-bildene

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Simen Wangberg

Foto: Scanpix

AvKjetil Ånnevik
09/05/2019 på 12:09 | Oppdatert 09/05/2019 på 13:21

Simen Wangberg ble skadet i kampen mot KBK sist helg. Skadeomfanget har til nå ikke vært kjent, men nå har Tromsø-spilleren fått svar på alvorlighetsgraden.

  • Se Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player og Dplay. Sikre deg tilgang nå!

Onsdag meldte iTromsø at Både Simen Wangberg og Artem Sokol er skadet og ikke blir med mot Odd.


Ifølge avisen er det klart at både Wangberg og Sokol ikke spiller mot verken Odd eller Bodø/Glimt. Tromsø-trener Simo Valakari har ikke besvart Eurosports henvendelser onsdag, men bekrefter det til avisen. – Vi har ikke tatt MR-bilder av Simen ennå. Grunnen til det er at kneet skal få tid å roe seg, så vi gjør trolig det i starten av neste uke. Da får vi et klarere bilde av skaden, så vi vet ikke hvor lenge han er ute, men i hvert fall de to kampene der, sier Valakari til iTromsø. Han sier også at Sokol kan være ute i alt fra 2-12 uker på grunn av en skulderskade han pådro seg i kampen mot KBK.

OBOS-ligaen

Tromsø sikret tre nye poeng – slik gikk det med resten av OBOS-lagene

06/07/2020 PÅ 17:56

Nå har derimot Wangberg fått svar på bildene og det dreier seg om det mediale leddbåndet og er av grad 2. I følge Norsk Helseinformatikk (NHI) kan denne typen skade holde Wangberg på sidelinjen i opptil 12 uker. I en pressemelding sier Wangberg følgende:

- Jeg blir ute i en liten periode, men kommer til å jobbe hardt for å være tilbake på banen så fort som råd, sier Wangberg.

Verken Wangberg eller noen andre i klubben kommer til å kommentere denne saken noe ytterligere, og klubben ber om at mediene respekterer dette.

Eliteserien

Kort levetid for Vikings bortedrakt: – Vil spille i mørkeblått

06/07/2020 PÅ 15:07
Eliteserien

Får én kamp karantene etter det røde kortet mot Glimt

04/07/2020 PÅ 08:48
Relatert
FotballEliteserienTromsøOdds BK
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen