Onsdag meldte iTromsø at Både Simen Wangberg og Artem Sokol er skadet og ikke blir med mot Odd.


Ifølge avisen er det klart at både Wangberg og Sokol ikke spiller mot verken Odd eller Bodø/Glimt. Tromsø-trener Simo Valakari har ikke besvart Eurosports henvendelser onsdag, men bekrefter det til avisen. – Vi har ikke tatt MR-bilder av Simen ennå. Grunnen til det er at kneet skal få tid å roe seg, så vi gjør trolig det i starten av neste uke. Da får vi et klarere bilde av skaden, så vi vet ikke hvor lenge han er ute, men i hvert fall de to kampene der, sier Valakari til iTromsø. Han sier også at Sokol kan være ute i alt fra 2-12 uker på grunn av en skulderskade han pådro seg i kampen mot KBK.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 PÅ 18:01
Nå har derimot Wangberg fått svar på bildene og det dreier seg om det mediale leddbåndet og er av grad 2. I følge Norsk Helseinformatikk (NHI) kan denne typen skade holde Wangberg på sidelinjen i opptil 12 uker. I en pressemelding sier Wangberg følgende:

- Jeg blir ute i en liten periode, men kommer til å jobbe hardt for å være tilbake på banen så fort som råd, sier Wangberg.
Verken Wangberg eller noen andre i klubben kommer til å kommentere denne saken noe ytterligere, og klubben ber om at mediene respekterer dette.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37