• Se Sarpsborg 08 - Vålerenga mandag 16. september kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Sikre deg tilgang her!
Foto: Sarpsborg 08
Det bekrefter klubben i en pressemelding mandag ettermiddag.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– I Niklas får vi en voksen person med god erfaring. Han er også anvendelig og kan spille som både stopper og back. I tillegg kjenner han den norske ligaen veldig godt, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.
28-åringen har tidligere spilt i Odd og Vålerenga. I tillegg har han blitt lånt ut til den svenske klubben Elfsborg og den skotske klubben Hibernian. I 2016 forlot han Vålerenga til fordel for Djurgården, før han i mars 2019 gikk til Palermo.
Men oppholdet i Palermo ble ikke som ønsket for forsvarsspilleren og siden juli 2019 har han vært uten klubb.
– Palermo var kaos. Det var seks måneder med fantastiske fotballspillere og utrolig treningshverdag, men med tre trenere, tre presidenter og ikke vite når du skulle trene var det kaos. Til slutt hadde ikke klubben mulighet til å betale lønn til oss eller lisens. Da blir man degradert til laveste nivå og spillerne er ferdig, sier Gunnarsson selv.
Nå er han klar for å kjempe med Sarpsborg 08 i de resterende ti kampene i Eliteserien.
– Det er en klubb som vil prege norsk fotball i mange år. Det er 30 poeng igjen å kjempe om. Gjør vi jobben alle sammen, tror jeg det her kommer til å gå helt fint, sier han.
Sarpsborg ligger på direkte nedrykksplass med 16 poeng, like mange som Strømsgodset på sisteplass, etter 20 serierunder. Nå er det en landslagspause før Sarpsborg skal møte Vålerenga 16. september kl. 19.00.
Sett denne?
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05