Eurosport

Talentduo får proffkontrakt: – Guttedrømmen oppfylt

Talentduo får proffkontrakt: – Guttedrømmen oppfylt

21/11/2019 13:14Oppdatert 21/11/2019 13:15

Tromsø velger å ta to unggutter opp i A-stallen. Begge skal også fortsette som trenere for lag i yngres avdeling.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Foto: til.no

– Endre og Runar er skikkelige TIL-gutter. Vi ønsker å følge dem det neste året for se om de tar videre steg på fotballbanen. De har forskjellige kvaliteter som spillere, men deler gode holdninger og ambisjonen om å spille på toppnivå i Norge, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

Begge er trenere for juniorlaget i yngres avdeling, og skal fortsette å trene 03-laget. De forteller at det både er givende og artig, og at de lærer mye om fotballfaget ved å være trener ved siden av.

Om å signere proffkontrakt sier duoen følgende:

– Det betyr veldig mye og det er et stort øyeblikk. Jeg er takknemlig over å få den sjansen av TIL, slik jeg kan satse videre på fotballen. Det gir mye motivasjon og jeg tror det kommende året blir veldig artig. Det er en stor ære og en guttedrøm som går i oppfyllelse. Kontrakten gir også en trygghet for det kommende året og jeg får en struktur i hverdagen, sier Borch Nash.

Nå er de klare for å jobbe knallhardt for å overbevise om at de har en fremtid på Alfheim.

– Det betyr at jeg har ett år på å vise meg frem for klubben og vise meg verdig til en ny kontrakt. Det har vært litt nervepirrende, for det begynt å gå mot slutten av sesongen og jeg viste ikke hvor jeg skulle ende opp neste år. Jeg har drømt om å spille for TIL siden jeg var liten, så det er utrolig artig, sier Johansen.

Sett denne?

Video - Full uenighet om Valakari-stil: – Svakt å ikke ha en plan B

10:02