Stabæk - Strømsgodset 2-1
Det er bare én uke siden Strømsgodset vant bunnkampen mot Sarpsborg 08, der Lars-Jørgen Salvesen ble matchvinner.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Samme mann var klar på at dette var nok en kamp de ikke kunne tape. Men etter et sent seiersmål fra Luc Kassi var det Stabæk som stakk av med alle poengene.
– Jeg kom inn og fikk hjulpet lagkameratene mine. Det var viktig for meg, og målet var også fint, sier matchvinner Luc Kassi til Eurosport.
Kassis mål kom rett etter at Salvesen så ut til å redde poeng nok en gang. Kampens første målscorer, Ola Brynhildsen, var glad for at de klarte å slå tilbake så fort og ta seieren.
– Det var utrolig deilig. Det føltes litt som om pusten ble slått ut av oss når det ble 1-1. Men Luc har fantastiske ferdigheter og det han gjør på 2-1-målet der er helt sykt, sier han.
Med bare fire poeng opp til Stabæk på 12. plass før kampen var dette en gyllen mulighet for Godset til å ta innpå lagene på sikker plass.
– Selvfølgelig er jeg skuffet. Vi styrer mye med ballen, men vi må opprettholde tempoet i kampen, selv om vi har mye ball, og der synes jeg ikke vi er dyktige nok, sier Strømsgodset-trener, Henrik Pedersen.
Kampen endte derimot 2-1 til Stabæk, noe som betyr at de klatret opp på 23 poeng.
– Det er deilig å komme seg litt unna den striden der, men vi skal ikke slappe av for det. Vi må fortsette å kjøre, sier Brynhildsen.
Hadde Strømsgodset vunnet hadde de kun vært ett poeng bak hjemmelaget på tabellen. I stedet blir de stående på 16 poeng, med tre poeng opp til Ranheim på kvalifiseringsplass.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22