• Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no og Eurosport Norge fra 20.00.
Håkon Evjen kan ende opp i Premier League til vinteren. Den den britisk taboidavisen Daily Mail hevder at giganten Manchester City ønsker å hente Glimt-talentet i januar.
Samme avis hevder også at Anderlecht og AZ Alkmaar er blant flere beilere. Evjen har vært lysende med ni scoringer denne sesongen. Eurosports ekspert mener Evjen kan være verdt opp til 20 til 25 millioner kroner.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Det er garantert interesse rundt ham. Jeg tror ikke han spiller i Glimt ut sesongen, men drømmescenarioet er at han lånes tilbake, sier Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson i Deadline Day-sendingen.

Avslo bud

I Bodø har det vært en rolig kveld tross interesse rundt flere av salgsobjektene. Sportslig leder i Glimt
– Ja, Håkon er en spiller mange legger merke til. Han har hatt en flott sesong, og er en type mange synes er spennende. Jeg kan bekrefte at det har vært interesse rundt Håkon over en lengre periode. Men nå stenger ikke det internasjonale vinduet i dag, så det er par dager igjen. Men ja, det er interesse rundt Håkon, sier Aasmund Bjørkan til Eurosport.
– Ja, det er konkrete bud. Det er klubber som har lyst til å ha Evjen i troppen, ja, fortsetter han.
– Så dere har avslått bud?
– Ja.
På direkte spørsmål om engelske klubber, svarer Bjørkan slik:
– Det har jeg ikke lyst til å si noe spesielt om, den dialogen går på en måte internt hos oss og er ikke noe vi føler behov for å dele. Men som jeg sier, han er en spiller folk liker og det er interesse rundt. Det er nok utenlandske klubber mer enn norske, de norske skjønner nok også at det skal litt til for at vi selger til konkurrenter i Eliteserien.
Han vil ikke være med på spekulasjonsleken på konkrete summer i studio, der 20 millioner kroner nevnes av ekspert Joacim Jonsson.
– Jeg tror nesten vi må ta det også internt. Vi har ikke noe å si med tanke på konkrete summer. Håkon er en attraktiv spiller, og vi er veldig glade for det.

Imponerte med speidere på tribunen

I begynnelsen av august herjet 19-åringen på Marienlyst med representanter fra Manchester City og Manchester United på tribunen.
– Det er alltid fint når folk er på kamp og ser på meg. Nå ser jeg bare frem til de neste kampene her. Fotball er ferskvare, og man vet aldri hva som skjer. Det som skjer, det skjer, sa tomålsscoreren til Eurosport etter kampen.
Etter tapet mot Odd fredag var trener Kjetil Knutsen klar på at både Evjen og Glimts andre salgsobjekt, Amor Layouni, spiller for gultrøyene ut sesongen.
– Skal jeg tippe, tror jeg de er i Bodø/Glimt ut sesongen, sa han til Eurosport.
  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no og Eurosport Norge fra 20.00.
Se hele intervjuet med Knutsen her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03