NADDERUD/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg prøver å legge den bak meg. Det var en sesong med lite spilletid og en del skader mot slutten, så en vanskelig sesong. Jeg starter med litt blanke ark i 2019 og kroppen kjennes bra ut, sier Stabæks Steinar Strømnes om fjorårssesongen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Hvordan ser du for deg 2019 for din egen del?
– Jeg har ikke tenkt så mye på det. Det gjelder å holde meg skadefri og komme meg i bra form, så får vi se hva som skjer.
I 2018-sesongen spilte han kun fem kamper for Stabæk i Eliteserien. Ovenfor Eurosport sier han at han ønsker seg mer spilletid i den kommende sesongen.
– Ja, selvfølgelig ønsker man å spille så mye som mulig når man spiller fotball. Det er klart at det er målet.
På spørsmål om hvorfor det ble så lite kamper, svarer han:
– Først var det litt konkurransesituasjonen. Så ble det mye skader på høsten, og da var jeg nesten ikke tilgjengelig for spill i det hele tatt. Men jeg prøver å legge det bak meg, sier han.
31-åringen slet blant annet med en brukket nese og fikk seg et stort kutt i pannen etter en duell mot motspiller Marcus Mehnert som da spilte for Asker. Han hadde også problemer med lysken, som Budstikka omtalte. Nå vil han spille seg fast inn på laget.
– Det er jo selvsagt det man ønsker når man spiller fotball, sier han.
Strømnes sier Stabæk ikke har satt seg et mål for 2019-sesongen. Men at de ønsker å gjøre det bedre enn den i fjor, er klart.
– Man ønsker ikke å ha det så «tight» som det ble på høsten i fjor. Det var en lang sesong og et par nervepirrende kamper man helst vil klare seg uten.
Stabæk måtte ut i kvalikkamp, men vant kampen mot Aalesund og sikret seg en sesong til i Eliteserien.
Se intervjuet med Strømnes her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03