Populære sporter
All sport
Vis alt

Trente med Sarpsborg 08 – regner med snarlig avklaring

Oppdatert 13/02/2019 klokken 08:30 GMT+1

Magnar Ødegaards fremtid kan bli avklart i løpet av kort tid.

Magnar Ødegaard

Foto: Scanpix

– Vi er i litt dialog nå, så vil jeg ikke si så mye mer. Jeg regner med det blir en avklaring i løpet av et par dager, sier en ordknapp Magnar Ødegaard til Eurosport.no tirsdag ettermiddag.
I slutten av januar i år kunne den tidligere Tromsø-spilleren fortelle at prøvespillet hos den bulgarske klubben Levski Sofia ikke endte med kontrakt. Da ble det klart at han skulle vise seg frem for gamleklubben Sarpsborg 08 på treningsleir i Benidorm.
– Det har vært bra det. Jeg fikk meg en uke med trening og tre kamper. Det var gøy å være med der og spille for Sarpsborg igjen, sier han.
Ødegaard er foreløpig klubbløs etter at kontrakten hans med Tromsø gikk ut etter nyttår. Nå er han på jakt etter en ny klubb.
Sarpsborg 08 jakter også forsterkninger på stopperplass og Sarpsborg-trener Geir Bakke forteller at de er positive til Ødegaard.
– Vi er positive til han, så får vi se. Det er alltid en eller annen forhandlingssak der mye spiller inn. Vi har også andre i loopen samtidig, men vi må ha inn en eller to på grunn av langtidsskader som vi har. Det kunne kanskje vært en grei løsning både for han og oss, at vi kan hjelpe hverandre, sier Bakke til Eurosport.no.
– Han er en habil, ok spiller som jeg tror vi kan få enda ett steg videre hvis han havner hos oss, legger han til.
Siden det ikke ble noen videre sammarbeid med Levski Sofia, ble det heller ikke noe bulgarsk eventyr på Ødegaard i denne omgang. Bakke er ikke fremmed for en kortere avtale med 25-åringen.
– Ja, kanskje det. La oss si at en kortere avtale på ett år eller noe, kunne vært en løsning som han kunne vært fornøyd med og det lever vi også greit med. Men det får bli litt opp til han, rådgiveren hans og sportssjefen til å finne ut av, sier Bakke.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame