Klubbens sportssjef Thomas Berntsen – som nylig selv takket nei til en mulig jobb i den svenske storklubben IFK Göteborg, bekrefter at sarpingene tok en sjekk med Rapid Wien-angriperen.
– Vi fikk nei. Så vi er ikke interesserte i ham lenger. Vi er veldig fornøyde med de spillerne vi har, men er alltid interessert i å prate med slike spillere som er på vei hjem, og av det kaliberet, men det var ikke aktuelt for ham, sier Berntsen til Eurosport.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Les også: Berntsen takket nei til IFK: – Mulig jeg kommer til å angre som et svin
24-åringen skal ønske seg hjem til Norge, og gamleklubben Viking, Brann, Rosenborg og Molde skal alle ha vist interesse. Sistnevnte handlet imidlertid nylig inn Ohi Omouijuanfo.
Les også: Har startet innsamlingsaksjon for å hente hjem lokal profil
I Stavanger har fansen startet en innsamlingsaksjon for å «Få Berisha hjem». Klubbens økonomi er ikke forenlig med prislappen på sju millioner kroner som Rapid Wien skal ha satt på ham.
Den kraftfulle angriperen kom inn på Viking-laget helt tilbake til 2011. Etter fem sesonger i mørkeblått gikk turen videre til Tyskland og Greuther Fürth. Der var han i tre sesonger, før han nå er inne i sin andre sesong i Østerrike.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03