Populære sporter
All sport
Vis alt

Sarpsborg fikk Berisha-nei

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 22/03/2019 klokken 16:41 GMT+1

Veton Berishas (24) mulige Norge-retur har skapt interesse hos en rekke Eliteserie-klubber. Så også hos Sarpsborg 08.

Veton Berisha

Foto: Scanpix

Klubbens sportssjef Thomas Berntsen – som nylig selv takket nei til en mulig jobb i den svenske storklubben IFK Göteborg, bekrefter at sarpingene tok en sjekk med Rapid Wien-angriperen.
– Vi fikk nei. Så vi er ikke interesserte i ham lenger. Vi er veldig fornøyde med de spillerne vi har, men er alltid interessert i å prate med slike spillere som er på vei hjem, og av det kaliberet, men det var ikke aktuelt for ham, sier Berntsen til Eurosport.no.
24-åringen skal ønske seg hjem til Norge, og gamleklubben Viking, Brann, Rosenborg og Molde skal alle ha vist interesse. Sistnevnte handlet imidlertid nylig inn Ohi Omouijuanfo.
I Stavanger har fansen startet en innsamlingsaksjon for å «Få Berisha hjem». Klubbens økonomi er ikke forenlig med prislappen på sju millioner kroner som Rapid Wien skal ha satt på ham.
Den kraftfulle angriperen kom inn på Viking-laget helt tilbake til 2011. Etter fem sesonger i mørkeblått gikk turen videre til Tyskland og Greuther Fürth. Der var han i tre sesonger, før han nå er inne i sin andre sesong i Østerrike.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame