Kyle Lafferty (31) er klar for Sarpsborg 08. Tirsdag morgen bekrefter klubben at de har signert den nord-irske landslagsspilleren på en kontrakt ut sesongen.
Spissen har blant annet en fortid i Burnley, Heart of Midlothian, Norwich, Palermo og Glasgow Rangers.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– I Kyle Lafferty får vi inn en spiller med nærmere 500 kamper på godt nivå. Han har 70 a-landskamper og 20 scoringer for Nord-Irland. Lafferty er en høyreist tøffing som ofrer hodet i begge bokser. En real kriger vi håper å få glede av ut sesongen, sier sportssjef Thomas Berntsen i pressemeldingen.
Berntsen håper Laffartys innstilling på banen kan være med å vippe kampene i deres favør.
Etter tapet mot Godset søndag ligger sarpingene sist i Eliteserien med fem poeng opp til trygg grunn. 31-åringen øyner muligheten for at Sarpsborg 08 kan redde plassen og kommer med en liten advarsel til Eliteserie-stopperne.
– Jeg er en stor, sterk spiss. Jeg vet at det kommer tøffe kamper, men er alltid klar for en fight. Det kommer til å bli 90-minuttere med «tough battles», men jeg skal alltid gå av banen og ha gitt maks. Jeg skal sørge for at de rundt meg har fått juling. Jeg er her for å være med på redde klubbens plass i Eliteserien og det gleder jeg meg veldig til. Jeg håper vi kan starte allerede på søndag med tre poeng og kanskje en scoring eller to. Dette skal vi klare, sier Laffarty.
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07