Sarpsborg 08 fikk med seg ett poeng i krigekamp

07/04/2019 19:50Oppdatert 07/04/2019 21:46

Det ble en tett og jevn kamp mellom Sarpsborg 08 og Haugesund, men ingen av lagene klarte å ta med seg alle poengene.

  • Følg Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Slik får du tilgang .

Haugesund - Sarpsborg 08 1-1

Det ble en lite sjanserik åpning på kampen mellom Haugesund og Sarpsborg 08. Begge lagene sa i intervjuene før kampstart at de var forberedt på å kjempe hardt, og det var akkurat det kampbildet som preget kampen.

Det var Haugesund som fikk ballen i mål først. Og som så mange ganger før var det ett av Alexander Stølås sine frispark som sørget for trøbbel.

Frisparket ble skrudd nydelig over muren og i stanga. Sarpsborgs keeper var uheldig og fikk den i ryggen og inn i mål. Dermed ble det selvmål av Aelksandr Vasyutin på papiret.

Men rett etter pause slo Sarpsborg 08 tilbake. Etter mye kriging i boksen kunne Kristoffer Zachariassen til slutt skli ballen opp i nettaket.

– Vi startet andre omgang akkurat som vi skulle. Vi skulle vinne dueller og vi begynte å få trykk på dem og fikk en tidlig scoring. Det er synd vi ikke fikk én til, sa målscorer Kristoffer Zachariassen etter kampen.

Flere målsjanser ble det til begge lag, men det var ingen som klarte å få den avgjørende scoringen. Dermed endte det med ett poeng til hvert av lagene. Sarpsborg 08 står nå med to poeng på to kamper, mens Haugesund bare har ett.

Se intervjuet med Zachariassen etter kampen her: