Populære sporter
All sport
Vis alt

Rødt kort og skader i overbevisende Kristiansund-seier

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 07/04/2019 klokken 21:17 GMT+2

Vålerenga klarte ikke følge opp den gode førstekampen og fikk det tøft bort mot et heltent Kristiansund.

Kristiansund i ledelsen hjemme mot Vålerenga

Foto: Eurosport

  • Følg Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Slik får du tilgang.
Kristiansund - Vålerenga 2-0
Kristiansund tok i mot Vålerenga etter å ha blitt spilt ut av Viking i serieåpningen. Oslo-laget på sin side feide over Mjøndalen på hjemmebane.
Men på nordmøre var rollene snudd. Kristiansund skapte noen muligheter de første ti minuttene, uten at det ble noe uttelling i målprotokollen.

Amang ut med skade

Så kom det en smell for hjemmelaget. Thomas Amang, som var toneangivende i starten av kampen, la seg ned litt etter ti minutters spill med det som så ut som en strekkskade. Han nektet likevel å gi seg, og Bendik Bye som stod klar måtte sette seg på benken igjen. Men etter rundt 20 minutter måtte spissen gi seg, og Bye fikk entre banen.
Og det var ikke så dumt for Christian Mikkelsens menn. For mens klokka bikket 45 minutter dukket nettopp Bye opp og banket en retur i mål, og Kristiansund gikk med ledelse til pause.
– Det er deilig. Nå går vi til pause med en god følelse, sier Bendik Bye i pausen, rett etter at han har satt ballen i mål.
Se skaden til Amang her:

Rødt kort på Juárez

Over i den andre omgangen ble vondt verre for Vålerenga. Efraín Juárez gikk knallhardt inn i en takling på Torgil Gjertsen, og pådro seg sitt andre gule kort. Gjertsen måtte samtidig ut med skade etter duellen. Rapportene melder at han nå er på vei til sykehuset for å sjekke opp skaden.
Kristiansund fortsatte å presse på for å få avgjprt kampen, men Vålerenga nektet å gi seg. De klarte imidlertidig ikke å få ballen i mål og i det 85. minutt fikk Kristiansund endelig målet sitt. Kristoffer Hoven moste ballen forbi Adam Larsen Kwarasey, som fikk noen fingre på skuddet.
På overtid smalt det i tverrliggeren da innbytter Liridon Kalludra skjøt rett i metallet med keeperen ute av målet.
Dermed ble det 2-0-seier til Kristiansund som slo voldsomt tilbake etter den svake kampen mot Viking.
– Det er skuffende, men det er bare en kamp. Vi må opp igjen til onsdag, og det er bra kampene kommer så fort, sier Ronny Deila om tapet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame