Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt: 1-1
Bodø/Glimt trengte poeng for å kunne ta over tabelltoppen igjen fra Molde. Mens Sarpsborg 08 også trengte poeng på andre siden av tabellen, for å komme seg opp fra direkte nedrykksplass.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Men det endte med poengdeling på de to lagene etter scoring fra Kristoffer Zachariassen og Ulrik Saltnes. Som da blir kamp nummer åtte på rad uten seier for Sarpsborg 08.
– Jeg synes vi spiller en veldig god kamp, vi skaper gjerne ikke de største sjansene men føler vi slipper til lite og vi har grei kontroll på det også får de det ene målet. Det er forferdelig. Det er tre poeng vi trenger nå, ikke de uavgjorte, sa Zachariassen til Eurosport etter kampen.
– Jeg synes vi var bedre enn de i første, så synes jeg de har litt mer dreisen på det i andre omgang. Men det er surt og vi er såpass nærme. Mvi har vært det litt mange ganger i år at vi har hatt trepoengeren inne, og så slipper vi det. Og det er på litt slurvete ting, sa Sarpsborg 08-trener Geir Bakke etter kampen.
Se hele intervjuet med Zachariassen her. Saken fortsetter under:

Målgivende i debuten

Første omgang hadde høyt tempo, men manglet de store målsjansene. Det siste som skjedde før pausen var at Sarpsborg-nysigneringen Mustafa Abdellaoue falt innenfor 16-meteren. Sarpsborg-spillerne ville ha straffe, men dommeren blåste av til pause.
Det var ikke før etter 55 minutter at hjemmelaget satte inn det første målet. Mos sendte pasningen mot Kristoffer Zachariassen som satte den inn bak Glimt-keeper Ricardo Friedrich.
– Det var ok. Jeg fikk en assist, men det hjelper ikke når vi ikke vinner, sa Mos om sin egen Sarpsborg 08-debut.
Men med åtte minutter igjen av ordinær tid utlignet Bodø/Glimt på corner. Ballen ble skutt inn foran mål av Amor Layoni, Ulrik Saltnes fikk hodet på den og styrte den i mål.
– Viktig poeng, men vi skulle gjerne hatt alle tre, sa Saltnes etter kampen.
Saken fortsetter under høydepunktene:
Flere mål ble det ikke, noe som betyr at det ble poengdeling mellom de to lagene.
– Poenget i seg selv er ok. Jeg er veldig fornøyd med at vi kommer tilbake. Jeg stod med en følelse av at det var offside det målet, men jeg har ikke sett det på nytt, sa Glimt-trener Kjetil Knutsen til Eurosport etter kampen, før han ble vist situasjonen.
– Det var ikke mer enn det, nei, sa han da fikk se situasjonen.
– Vi konkluderer med at det er en centimeter eller to i offside, så du har nok ordene dine i behold, la Eurosports ekspert Tor Ole Skullerud til.
Se hele intervjuet med Kjetil Knutsen etter kampen:
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36