Det melder Jerv på sin hjemmeside mandag ettermiddag.
Lørdag meldte klubben selv at overgangen til den engelske klubben ikke ble noe av. Nå, bare to dager senere bekrefter de at han er klar for nye eventyr.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
– Jeg dro til England idag og hadde medisinsk test, og ble enig med klubben. Dette var en avtale hvor både jeg og FC Midtjylland skulle bli enige med Crewe Alexandra - og det ble vi nå i kveld, sier Anene til klubbens hjemmeside.
Jerv-trener Arne Sandstø bekreftet tidligere i måneden overfor Eurosport at han var på vei til Crewe Alexandra. Dette var etter han ikke var i troppen mot HamKam.
– Jeg er kjempe innstilt på å gi 100 prosent for Jerv, så det at overgangen ikke ble noe av er helt greit. Jeg kjenner at jeg har spillere, trenere, støtteapparat og alle rundt Jerv i ryggen og det gjør at gleden er relativt stor når man spiller. Dette blir fint, sa Anene til klubbens hjemmeside lørdag, da klubben meldte at det ikke ble noe av overgangen.
Han start karrieren i Vålerenga, der han fikk 24 kamper i Eliteserien. Han forlot norsk fotball i 2015, da han dro til Rabotnicki Skopje i Makedonia. Før sesongen i år gikk han til Midtjylland, men ble lånt ut til Fredericia. Siden mars 2019 har han vært hos Jerv.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Eriksen-magi da HamKam tok ytterligere steg mot Eliteserien: – For en mann!
16/10/2021 PÅ 14:58
OBOS-ligaen
«Toppklubben» fra Ekeberg: – Norsk fotball trenger disse solskinnshistoriene
14/09/2021 PÅ 12:18