Populære sporter
All sport
Vis alt

Ranheim-talent klart for svensk klubb

Oppdatert 20/12/2018 klokken 18:11 GMT+1

22-åringen er klar for den svenske klubben Djurgården.

Aslak Fonn Witry

Foto: Scanpix

Tirsdag kunne daglig leder i Ranheim, Frank Lidahl, bekrefte ovenfor Adressa at de har akseptert bud på Aslak Fonn Witry fra både Rosenborg og Djurgården.
Nå er det i følge klart at 22-åringen går til den svenske klubben. Det bekrefter både Ranheim og Djurgården på sine hjemmesider torsdag.
Kontrakten Witry har skrevet under på strekker seg over fire år.
Overgangen hans kommer dagen etter at Per Kristian Bråtveit skrev under for samme klubb. Også Fredrik Ulvestad er i stallen til svenskene.
– Det føles veldig spennende å få komme til Djurgården. Det er jo en stor klubb og jeg kommer fra en liten klubb, så det her blir veldig interessant og et viktig steg for å utvikle meg som fotballspiller, sier han til Stockholm-klubbens hjemmesider.
Witry kom til Ranheim før 2015-sesongen, og takker nå for en fin tid i klubben.
– Det har vært fantastisk fra a til å. Her i Ranheim har jeg utviklet meg masse som spiller sammen med kompisene mine. Det å spille sammen kompisene mine i Ranheim i Eliteserien er det største jeg har vært med på som spiller hittil i karrieren.
Tidligere i måneden bekreftet Witry til Eurosport.no at det var interesse fra andre klubber.
– Det er interesse fra flere hold. Jeg er smigret over at folk synes jeg har gjort en god jobb.
– Har det vært interesse fra Djurgården?
– Det har vært interesse fra klubber.
– Fra utenlandske klubber?
– Jeg har ikke noe spesiell kommentar rundt det, men det har vært interesse, sier han.

Bud fra to klubber

Frank Lidahl sier til Ranheims hjemmeside at de akspeterte bud fra både Rosenborg og Djurgården, men at prosessen har underveis har vært ryddig.
– Dialogen med Djurgården har vært ryddig og god, det samme kan jeg si om dialogen med RBK. RBK har vært ordentlig på, jeg og Stig Inge har hatt tett og god kommunikasjon over tid og sammen har vi ønsket å legge til rette for at Aslak skulle få muligheten til å velge RBK.
Lidahl sier videre at 22-åringen måtte velge mellom to store klubber, og ønsker ham lykke til videre.
– Aslak kunne velge blant to attraktive klubber og valgte Djurgården til slutt. Vi takker Aslak for flotte år i Ranheim, ønsker han lykke til med nye utfordringer i Djurgården og ønsker han velkommen tilbake til Ranheim eller RBK og trøndersk fotball ved neste anledning.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame