LILLESTRØM / OSLO (Eurosport.no):
14. januar signerte 28-åringen papirene som gjorde overgangen fra Elfsborg til Lillestrøm til et faktum. På det tidspunktet hadde han fremdeles tid igjen på kontrakten med den svenske klubben.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Noen trodde kanskje jeg ikke ville flytte på meg, men jeg kjente at jeg ønsket noe nytt. Jeg har vært i svensk fotball og Allsvenskan i ti år nå. Det var på tide med en ny utfordring, sier Gustavsson til Eurosport.no.

Lover scoringer

Svensken kjenner LSK-trener Jörgen Lennartsson godt fra før. Klubben han nå har kommet til, vet han derimot ikke all verden om.
– Jeg visste ikke mye om Lillestrøm før jeg kom hit. Det er en anerkjent klubb som har vært på toppnivå lenge. Også visste jeg at det er bra supportere her. Men etter samtaler med Simon (Mesfin) og Jörgen (Lennartsson), ble jeg overbevist. Jeg gleder meg til dette.
Han ser på seg selv som en offensiv spiller som har sine definitive styrker fremover i banen.
– Jeg er en ganske rask kantspiller. Jeg liker å komme meg med i det offensive. Jeg skal score mål og spille frem andre. Dessuten skal jeg legge ned hardt arbeid og tilføre rutine, sier han.
Se intervju med Daniel Gustavsson her!

– Ikke som når man var yngre

Han og Tobias Salquist er de to eneste nykommerne for Lillestrøm så langt. I tillegg har Charles Ezeh og Ebiye Moses returnert fra låneopphold i Strømmen.
Gustavsson har kommet godt i gang hos de gule og svarte, etter en periode preget av flytting og logistikk.
– Det har vært bra og morsomt å være her. Det har gått to små måneder, og ting begynner å komme på plass. Det kjennes på kroppen av seriestarten stadig kommer nærmere, sier kantspillerne.
Han har dog ikke satt seg noen personlig målsetting hva gjelder målpoeng.
– Det er lenge siden jeg hadde det. Da man var yngre skulle man vel gjerne score så og så mange mål eller gi assists, men slik tenker jeg ikke nå. Det gjelder å trene på, så skal dette bli bra. Det krever hardt arbeid, men det skal jeg også legge ned.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03