31 år gamle Martin Spelmann har signert for Drammens-klubben. Det bekrefter Strømsgodset på sin hjemmeside torsdag kveld.
Spelmann har signert en avtale ut 2020-sesongen, og står blant annet med 278 kamper i den danske toppserien, Superligaen. Siden 2016 har han spilt for Aarhus.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Spilleren er flasket opp i Brøndbys junioravdeling, og har spilt i Danmark med unntak av én sesong i tyrkisk fotball.
– Jeg er veldig glad for at vi har klart å lande en avtale med Martin. Han kommer hit med masse erfaring, lederegenskaper og vinnermentalitet og har kvaliteter og egenskaper som vi trenger. En tøffing med stor arbeidsmoral som vil passe godt inn i måten vi ønsker å spille. Martin kan dessuten bekle flere posisjoner på en fotballbane, sier sportssjef Jostein Flo til Godset.no.
Han har spilt sentral midtbane, høyrekant og som en tier. Spelmann står med 30 mål og 24 assists på øverste nivå i Danmark, og sportssjefen tror fansen får seg en ny yndling.
– Jeg er ganske sikker på at Martin kommer til å bli en publikumshelt på Marienlyst. Dette er en spiller som vil gå i krigen for Strømsgodset, sier Flo.
Spilleren selv er glad for å ha avtalen i boks med sin nye klubb. Han føler seg trygg på å være i stand til å tilføre laget en hel del.
– Først og fremst erfaring. Det tror jeg det er behov for. Og masse vilje og villskap. Jeg har lederegenskaper som jeg kan bidra med og forhåpentligvis smitter det over, sier Martin Spelmann.
Bildet er brukt med tillatelse av Strømsgodset.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03