18. januar signerte keeperen for Dinamo Bucuresti. En drøy måned og tre kamper senere er Romania-eventyret allerede over for McDermott. Det bekreftet spillerens agent, Daniel Steinfeld, overfor Eurosport.no torsdag.
Kristiansund var klare på at de gjerne forlenget med 25-åringen før han tok valget om å gå til rumensk fotball.
Nå vil de sjekke mulighetene for å hente spilleren tilbake igjen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Sean vil alltid være interessant for oss, med bakgrunn i hans prestasjoner i KBK og hans status i klubben og blant supporterne, skriver sportssjef Kenneth Leren i en SMS til Eurosport.no.
Tidens Krav har også omtalt saken.
Artikkelen fortsetter under videoen!

Vil ikke kommentere

Klubben har lenge vært klare på at de ønsker en ny keeper på plass for å fullføre keeperteamet, som allerede består av Andreas Vaikla og Morice Mbaye.
– Vi har snakket mye med keepertrener Trond Hjelle, som er klar på at han ønsker tre keepere, uten et definert førstevalg. Nå har vi to unge keepere, og leter etter en med mer erfaring, sa Leren i forrige uke. På det tidspunktet hadde klubben kommet et stykke på veien i jakten på sin nye sisteskanse.
Eurosport.no har vært i kontakt med McDermotts agent, Daniel Steinfeld. Han ønsket foreløpig ikke kommentere noe om spillerens muligheter i tiden som kommer.
Eurosport-kommentator Petter Bø Tosterud mener det er helt naturlig av KBK å sjekke mulighetene for å hente tilbake sisteskansen.
– Om de kunne fått ham tilbake så ville det vært en kjemperessurs for klubben. Jeg mener de er i en trøblete situasjon nå, med to keepere som er litt ubeskrevet og unge. McDermott er et sikkert kort, og det ville vært en enorm boost å få ham tilbake, sier Bø Tosterud.

Flere på keeperjakt

Han er dog i tvil om at spilleren selv ønsker å ta steget tilbake i Eliteserien.
– Det kan nok hende at det ville vært et nederlag for ham å dra tilbake til norsk fotball nå. Ambisjonsnivået kan ha endret seg etter to gode sesonger i Eliteserien, og han er i en spennende alder, med sine beste år foran seg, sier kommentatoren.
Han mener flere klubber i Eliteserien bør forhøre seg om muligheten for å hente McDermott.
– Viking er nyopprykket, slapp inn 44 mål i OBOS-ligaen forrige sesong, og vil bli en del eksponert. For å overleve i Eliteserien må man ha en god keeper.
– Haugesund har heller ikke landet en keeper ennå, men har vurdert litt forskjellige alternativer. Mange lag bør være på ham, men jeg er usikker på hva han tenker selv. Jeg tipper McDermott vil sitte på gjerdet en stund og se hvilke muligheter som dukker opp, sier Petter Bø Tosterud.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03