På grunn av at David Akintola og Mike Jensen er ute i kampen mot Lillestrøm, blir det endringer i laget for Horneland.
Fredag sa Eirik Horneland til Eurosport at det var mulig at laget stilte med samme angrepsrekke som i treningskampen mot Strindheim, nemlig med Bjørn Maars Johnsen, Alexander Søderlund og Samuel Adegbenro på topp.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Mot Strindheim spilte vi med Samuel, Bjørn og Søder på topp, med Bjørn som frontspiss og Søder som sidespiss. Vi får se i morgen. Det er mulig alle spiller da også, sa RBK-treneren til Eurosport etter fredagens trening.
Nå er det klart at trioen starter på topp mot Lillestrøm. Det blir også hjemmedebuten for Maars Johnsen som fikk sine første RBK-mål i kampen mot Strindheim.
– Vi scorte syv mål, så det ser ut som det funker bra, men vi får se. Det var bare å prøve, og jeg håper vi kan spille mye bedre sammen mot Lillestrøm og i Europa League som kommer om en uke. Vi får bare fortsette å jobbe sammen, og jeg håper vi kan fortsette å score mye mål, sa nysigneringen til Eurosport.
Pål Andre Helland ble skadet på fredagens trening og er heller ikke med i oppgjøret mot Lillestrøm. Se hva han sa etter skaden her:
Her er laget til Rosenborg:
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Anders Ågnes Konradsen, Anders Trondsen, Gjermund Åsen - Alexander Søderlund, Samuel Adegbenro, Bjørn Maas Johnsen.

Pedersen tilbake fra start

For Lillestrøm er Daniel Pedersen tilbake etter en leggskade han pådro seg i kampen mot Haugesund.
Slik stiller Lillestrøm:
Marko Maric - Simen Rafn, Tobias Salquist, Joonas Tamm, Simen Kind Mikalsen - Fredrik Krogstad, Ifeanyi Mathew, Daniel Pedersen, Kristoffer Ødemarksbakken - Arnór Smárason, Thomas Lehne Olsen
Sett denne?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09