SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
Odd – Sarpsborg 08 3-0 (2-0)
Unggutten så ut som en million i den første omgangen. Først scoret han to mål på fire minutter, før han sendte avgårde en rakett i tverrliggeren på søken etter hat trick.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
18-åringen hadde dermed notert seg for sine to første scoringer i Eliteserien etter at han stadig har fått flere muligheter fra start i Odd-laget.
– Det er veldig veldig gøy. Jeg må bare nyte det øyeblikket her, sa han nærmest euforisk til Eurosport i pauseintervjuet.
Først stormet han inn i feltet og ekspederte 1-0 etter et innlegg fra Espen Ruud. Deretter var han først på en Børven-kipp fra skrått hold som Sarpsborg-stopper Bjørn Inge Utvik reddet på strek. Ballen spratt ut til Delaveris som stupheadet inn Odds andre mål.
76 minutter fikk det unge talentet, før han ble byttet ut til trampeklapp av Skagerrak Arena.
I den andre omgangen var det Eliteseriens toppscorer, Torgeir Børven som skulle gjøre vondt verre for Sarpsborg 08. 3-0 kom etter at spissen plutselig stod alene i 16-meteren og headet inn det tredje.
Sarpsborg 08, på sin side, skapte nærmest ingenting i store deler av kampen. Verken profilerte Kyle Lafferty eller noen av de andre S08-spillerne truet målet til Rossbach av betydning. De kom dog med en sen sluttspurt, og kun en oppofrende Semb Berge og tilfeldigheter gjorde at gjestene ikke reduserte. Men de fant aldri veien til nettmaskene, noe som betyr at Sarpsborg 08 fortsatt befinner seg nede i gjørma, nærmere bestemt på sisteplass.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59