Drammens Tidene meldte torsdag at Stian Semb Aasmundsen nå var nære en overgang tilbake til Mjøndalen. Han forlot bruntrøyene i 2015 etter å ha spilt for klubben i tre sesonger.
Sportslig leder i Kristiansund, Kenneth Leren, bekrefter ovenfor Eurosport.no at de har mottatt et bud.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Jeg kan bekrefte at vi har mottatt et nytt bud fra Mjøndalen som vi vurderer seriøst. Vi har ikke gitt noe svar ennå, men vi skal vurdere det i løpet av dagen og så gi et svar til Mjøndalen, sier Leren til Eurosport.no
Mjøndalen har ønsket å signere Semb Aasmundsen i hele vinter, og Leren har bekreftet tidligere at Kristiansund er åpne for å la spilleren dra for rett sum.
– Vi har ingen kommentar til dette, skriver sportslig leder i Mjøndalen, Kenneth Karlsen, til Eurosport.no i en tekstmelding.
Semb Aasmundsen, som er fra Tønsberg, har altså en fortid i Mjøndalen, og fikk 83 kamper for klubben. Han forlot Buskerud-klubben etter at de rykket ned fra Eliteserien i 2015. Da dro han videre til Jönköpings Södra i Sverige hvor det ble 45 kamper.
Foran fjorårets sesong returnerte han til norsk fotball da han signerte for KBK. Han var en viktig spiller for klubben i fjor, og bidro med elleve målpoeng i Eliteserien. Leren bekreftet også for en uke siden at dersom Semb Aasmundsen blir solgt så blir det ikke hentet inn en erstatter.
– Vi har god dekning på midtbanen fra før av, så dersom Stian skulle dratt så vil vi nok være fornøyde med de som er i troppen allerede. Stian var veldig viktig for oss i fjor, og vi har i utganspunktet tenkt at han skal være det i år også, sier sportssjefen.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03