Populære sporter
All sport
Vis alt

Mjøndalen ønsker å hente midtbanespiller

Nicholas Noreng

Oppdatert 14/03/2019 klokken 14:06 GMT+1

Mjøndalen ønsker seg midtbanespiller, men Kristiansund ønsker ikke å slippe Stian Semb Aasmundsen for en hver pris.

Stian Aadmundsen

Foto: Scanpix

– Vi oppfatter det slik at Mjøndalen fortsatt er interessert i Stian. Angående en overgang så kommer det litt an på hvor mye Mjøndalen er villige til å betale for en spiller på utgående kontrakt, og hvor grensen vår går for å beholde en spiller på utgående kontrakt, forteller sportslig leder i Kristiansund Kenneth Leren til Eurosport.no.
Stian Semb Aasmundsen spilte for Mjøndalen da klubben var sist gang oppe i Eliteserien. Det ble bare med en sesong i Eliteserien før han tok turen til Sverige og Jönköpings Södra. Foran forrige sesong returnerte han hjem til Norge igjen, når han signerte for Kristiansund på en avtale som skal gå ut i slutten av 2019.
Mjøndalen har tidligere i vinduet vist interesse for å hente han tilbake, men ser nå ut til å gi opp håpet om å hente han tilbake.
– Vi har hatt en interesse for å signere Stian, men det siste budet vårt har blitt avslått av Kristiansund. De siste budet vårt var for snart en måneds tid siden, så slik sett er den saken over for oss, forteller sportssjef i Mjøndalen Kenneth Karlsen før han legger til.
– Vi ser på mange midtbanespillere, vi skal ha inn en eller to nye på midtbanen, så det kommer noen andre, men jeg kan ikke gå nærmere inn på noen navn, forteller Karlsen til Eurosport.no.
Dersom Aasmundsen skulle forlate klubben har Kristiansund fortsatt Haris Cirak, Bernt Sørmo, Brent Lepistu, Amidou Diop og Jesper Isaksen som spiller sentralt på midtbanen. Aasmundsen var derimot en viktig brikke i Kristiansund laget forrige sesong med sine elleve målpoeng på 27 kamper for klubben.
– Vi har god dekning på midtbanen fra før av, så dersom Stian skulle dratt så vil vi nok være fornøyde med de som er i troppen allerede. Stian var veldig viktig for oss i fjor og vi har i utganspunktet tenkt at han skal være det i år også, så vi ønsker egentlig å beholde han, sier Leren.
Se alle kamper fra Eliteserie-sesongen 2019 på Eurosport Player. Trykk her for å sikre deg tilgang
Har du sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame