Populære sporter
All sport
Vis alt

Kenneth Karlsen gir seg som daglig leder i Mjøndalen

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 09/10/2019 klokken 16:49 GMT+2

Kenneth Karlsen gir seg som daglig leder i Eliteserie-klubben Mjøndalen.

Kenneth Karlsen

Foto: Scanpix

  • Se Bodø/Glimt - Mjøndalen mandag 21. oktober kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Sikre deg tilgang her!
Det melder klubben selv på sin hjemmeside onsdag.
Karlsen orienterte de ansatte i MIF om beslutningen onsdag. I en pressemelding framkommer det at han gir seg i klubben etter årets sesong.
– Det er ingen dramatikk fra min side bak beslutningen om å gi meg. Jeg har rett og slett behov for å gjøre litt andre ting. Samtidig har vi så flinke folk i klubben nå, at jeg ikke er bekymret for fremtiden. Hva jeg skal bruke tiden min på fremover, finner jeg ut senere. Hovedfokuset nå er sesongavslutningen, som blir veldig spennende og viktig, sier Karlsen til klubbens hjemmeside.
Han kom som spiller til Mjøndalen i 2006 og tok noen år senere jobben som daglig leder i klubben. Han har også spilt fotball i klubber som Strømsgodset, Widzew Lodz og Assiden.
Han har hatt et godt sammarbeide med Mjøndalen-trener Vegard Hansen, som mottok beskjeden fra Karlsen i dag.
– Det er et voldsomt slag for oss, men noe vi er nødt til å takle. I dag er det sorg, vemod og litt frykt over at han gir seg, men vi må benytte anledningen til å tenke offensivt, sier Hansen.
Mjøndalen ligger på direkte nedrykksplass etter 24 kamper med 22 poeng. Neste kamp møter de Bodø/Glimt mandag 21. oktober. Se kampen på Eurosport Player og Dplay.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame