• Se Bodø/Glimt - Mjøndalen mandag 21. oktober kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Sikre deg tilgang her!
Det melder klubben selv på sin hjemmeside onsdag.
Karlsen orienterte de ansatte i MIF om beslutningen onsdag. I en pressemelding framkommer det at han gir seg i klubben etter årets sesong.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
– Det er ingen dramatikk fra min side bak beslutningen om å gi meg. Jeg har rett og slett behov for å gjøre litt andre ting. Samtidig har vi så flinke folk i klubben nå, at jeg ikke er bekymret for fremtiden. Hva jeg skal bruke tiden min på fremover, finner jeg ut senere. Hovedfokuset nå er sesongavslutningen, som blir veldig spennende og viktig, sier Karlsen til klubbens hjemmeside.
Han kom som spiller til Mjøndalen i 2006 og tok noen år senere jobben som daglig leder i klubben. Han har også spilt fotball i klubber som Strømsgodset, Widzew Lodz og Assiden.
Han har hatt et godt sammarbeide med Mjøndalen-trener Vegard Hansen, som mottok beskjeden fra Karlsen i dag.
– Det er et voldsomt slag for oss, men noe vi er nødt til å takle. I dag er det sorg, vemod og litt frykt over at han gir seg, men vi må benytte anledningen til å tenke offensivt, sier Hansen.
Mjøndalen ligger på direkte nedrykksplass etter 24 kamper med 22 poeng. Neste kamp møter de Bodø/Glimt mandag 21. oktober. Se kampen på Eurosport Player og Dplay.
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55