Scanpix

Molde-keeper aktuell for Mjøndalen

Molde-keeper aktuell for Mjøndalen

12/03/2019 20:30Oppdatert 12/03/2019 20:36

Mathias Eriksen Ranmark (23) sliter med spilletid bak Andreas Linde i Molde-buret. Nå kan et utlån til keeperløse Mjøndalen være aktuelt.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

LILLESTRØM (Eurosport)

– Ja, vi har snakket løst om det med Molde, men det er veldig langt igjen der, bekrefter Mjøndalens sportssjef til Eurosport.

Samtidig understreker han at det ikke er snakk om noen konkret avtale ennå:

– Vi er i en fase hvor det er veldig mange aktuelle, og vi driver og finsikter. Han er en av dem vi ser videre på. Vi har hatt litt kontakt med Molde, men ikke nok til at jeg direkte kan kommentere enkeltnavn.

Ranmark: – Er gira

Keeperen selv er klar over interessen fra bruntrøyene, men sier til Eurosport at han ikke har hørt noe mer konkret. Skulle det materialisere seg en mulighet for et utlån til Mjøndalen, er han veldig åpen for det.

– Da er jeg i så fall gira. Det ser jeg på som en veldig fin mulighet. Men dette er det ikke jeg som styrer, så jeg får forholde meg til det.

– Det er vel kanskje viktig for deg med fast spilletid i den alderen du er i?

Absolutt. Det blir ikke altfor mange muligheter her, når jeg kanskje har ligaens beste keeper foran meg i køen (Andreas Linde, journ.anm), sier han og legger til:

– Vi har snakket om muligheten for et utlån før. Det er noe jeg er veldig positiv til.

Mathias Eriksen Ranmark står kun med tre offisielle kamper for A-laget til Molde siden overgangen til Molde sommeren 2017. Før det spilte han 97 kamper for Oppsal på nivå tre og fire.

Garanterer nye keepere til seriestart

Kenneth Karlsen tør ikke anslå hvor lang tid klubben vil bruke på å skaffe en burvokter, men èn ting vet han sikkert:

– Jeg er helt sikker på at vi har to keepere til første seriekamp. For oss er det viktigere med gode løsninger enn å haste. Det får ta den tida det tar.

Utover det vil han ikke gå inn på navn eller kandidater.

– Jeg kunne bekreftet kontakt med mange klubber hvis du hadde spurt. Det er mange keepere vi ser på. Alle slags løsninger kan være mulige.

Sett denne?

Video - Eurosports Eliteserie-podcast: Brann-profilene om konkurransen, største nedtur og treningskampkultur

57:54
0
0