Følg Eliteserien på Eurosport Player: Sikre deg tilgang her!
LILLESTRØM (Eurosport)
– Ja, vi har snakket løst om det med Molde, men det er veldig langt igjen der, bekrefter Mjøndalens sportssjef til Eurosport.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Samtidig understreker han at det ikke er snakk om noen konkret avtale ennå:
– Vi er i en fase hvor det er veldig mange aktuelle, og vi driver og finsikter. Han er en av dem vi ser videre på. Vi har hatt litt kontakt med Molde, men ikke nok til at jeg direkte kan kommentere enkeltnavn.
Etter at Georges Bokwe brakk beinet i en treningskamp mot Sandefjord, har Mjøndalens keeperproblemer gått fra vondt til verre.
Les også: Stabæk-spiss kan være på vei til Molde

Ranmark: – Er gira

Keeperen selv er klar over interessen fra bruntrøyene, men sier til Eurosport at han ikke har hørt noe mer konkret. Skulle det materialisere seg en mulighet for et utlån til Mjøndalen, er han veldig åpen for det.
– Da er jeg i så fall gira. Det ser jeg på som en veldig fin mulighet. Men dette er det ikke jeg som styrer, så jeg får forholde meg til det.
– Det er vel kanskje viktig for deg med fast spilletid i den alderen du er i?
Absolutt. Det blir ikke altfor mange muligheter her, når jeg kanskje har ligaens beste keeper foran meg i køen (Andreas Linde, journ.anm), sier han og legger til:
– Vi har snakket om muligheten for et utlån før. Det er noe jeg er veldig positiv til.
Mathias Eriksen Ranmark står kun med tre offisielle kamper for A-laget til Molde siden overgangen til Molde sommeren 2017. Før det spilte han 97 kamper for Oppsal på nivå tre og fire.
Les også: Sjokkert da han ble tatt ut på landslaget

Garanterer nye keepere til seriestart

Kenneth Karlsen tør ikke anslå hvor lang tid klubben vil bruke på å skaffe en burvokter, men èn ting vet han sikkert:
– Jeg er helt sikker på at vi har to keepere til første seriekamp. For oss er det viktigere med gode løsninger enn å haste. Det får ta den tida det tar.
Han har tidligere sagt til Eurosport at man ideelt sett skal ha inn to keepere til Nedre Eiker: èn korttidsløsning som kan gå rett inn og spille i Eliteserien, i tillegg til et spennende talent som på sikt kan være førstekeeper.
Utover det vil han ikke gå inn på navn eller kandidater.
– Jeg kunne bekreftet kontakt med mange klubber hvis du hadde spurt. Det er mange keepere vi ser på. Alle slags løsninger kan være mulige.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03