Molde har vært aktive på overgangsmarkedet i vinter og har vist muskler ved blant annet å hente Martin Bjørnbak, Eirik Ulland Andersen og Kristoffer Haraldseid. Men klubben har fortsatt både vilje og penger til ytterligere forsterkninger.
Eurosport vet at Molde fortsatt er interesserte i Stabæk-stjernen Ohi Omoijuanfo og er kjent med at klubben la inn et bud på spissen tidligere i vinter. Størrelsen på budet er ikke kjent, men totalpakken på en eventuell overgang skal være godt over fem millioner kroner.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Hvor nærme klubbene er å bli enige er heller ikke kjent, men det skal ha vært kontakt mellom partene nylig. Molde-trener Erling Moe svarte dette på spørsmål om de leter etter en spiss nå.
– Vi kikker og ser, så får vi se hva som er tilgjengelig og eventuelt dukker opp, sier Moe til Eurosport.no etter treningskampen mot Lillestrøm tirsdag.
– Dette jobber vi med kontinuerlig og de spillerne vi har nå skal være mer enn god nok. Vi har Leke James som er klar om et par dager, så det er ikke noe krise, legger han til.
Han ønsket ikke å uttale seg om at Ohi kan være en interessant spiller for Molde.
– Han er vel Stabæk-spiller, så det uttaler jeg meg ikke om, sier Moe.
Molde har før sesongen mistet blant annet Erling Braut Haaland, Daniel Chima Chukwu, Ibrahima Wadji og Paweł Cibicki. Fredag kunne også rbnett melde at Moldes Thomas Amang fortsatt er aktuell for et utlån.
Stabæks sportssjef Inge André Olsen, har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser tirsdag.
Ohi ble toppscorer for Stabæk i 2017-sesongen med 17 mål. Han ble kun slått av Rosenborg-spiller Nicklas Bendtner som ble toppscorer i Eliteserien med 19 mål. Forrige sesong scorte han åtte mål for Stabæk.
Ohi kom til Stabæk i 2016 etter å ha spilt en sesong i Jerv. Før dette spilte han for Lillestrøm. Han har kontrakt med Stabæk ut 2020.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03