– Troppen vi har denne sesongen er bedre, men vi var et bedre «lag» i gullårene, fortalte Magnus Wolff Eikrem til Eurosports Eliteserien-podcast.
Gullårene som Wolff Eikrem viser var da de vant tre seriegull mellom 2011 og 2014. De siste tre sesongene derimot har klubben begynt å bygge seg opp mot toppen igjen. Molde endte forrige sesong fem poeng bak Rosenborg.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Jeg kommer vel aldri til å si at vi SKAL ta gull, men at vi skal bli bedre enn i fjor. Vi nærmet oss Rosenborg i fjor, så må vi bare ta det siste steget, vi har muligheter dersom vi får ut potensialet vårt, sa Wolff Eikrem.
Se hele podcasten her. Saken fortsetter under videoen:

Hard kamp om plassene

Med de nye signeringene til Molde er det nå en hard kamp om plassene. På sentral midtbane har de nå Fredrik Sjølstad, Magnus Wolff Eikrem, Martin Ellingsen, Etzaz Hussain, Fredrik Aursnes og Eirik Hestad som alle kan spille på en av de tre sentrale midtbane plassene.
– Det kommer til å bli en kamp om plassene i år igjennom hele laget, men det må det være om vi skal vinne. Vi har nesten dobbel dekning på hver eneste posisjon, og i tillegg så virker det at alle som har kommet inn har et genuint ønske om å spille for Molde, sa 28-åringen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Han har sett veldig bra ut på trening

Fredrik Aursnes ble pekt ut av både Anders Ulland Andersen og Wolff Eikrem som en spiller som folk flest ikke har fått opp øynene for helt ennå. 23-åringen fra Sunnmøre kom til Molde i 2016 og har siden vært fast inventar på midtbanen.
– Jeg spilte sammen med Aursnes når jeg var i Hødd, så jeg vet han er god. Han har sett veldig bra ut på trening, sa Ulland Andersen før Wolff Eikrem la til
– Fredrik er en spiller som går litt under radaren, men for oss som spiller med han vet vi jo hvor god han er. I tillegg vil jeg trekke fram Martin Ellingsen som var skadet i fjor. Han spilte nå i sist mot Nordsjælland og så ut som en helt ny spiller for oss.
En annen signering Molde gjorde denne vinteren som Eikrem mener har gått under radaren er tidligere Lillestrøm spiss Erling Knudtzon som ble signert på bosman.
– Leke James så bra ut på høsten og fortsetter han, så kan han score 15 mål for oss. Amang må bli frisk igjen også har han et stort potensiale, og i tillegg har vi Erling Knudtzon som er gått litt under radaren, han springer mye og spiller hardt på trening allerede, sa Wolff Eikrem.
Knudtzon scoret sitt første Molde mål i treningskampen mot Kristiansund tidligere i oppkjøringen til Molde.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03