MOLDE / OSLO (Eurosport.no):
Molde - Kristiansund 2-2
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Den tidligere Lillestrøm-spilleren scoret sitt første mål i Molde-trøya allerede etter en 14 minutter da han overlistet Kristiansunds keeper, og scoret 1-1 for Molde.
– Det var deilig. Selvsagt er det alltid godt å komme godt i gang, og da slipper jeg å vente lenge på det første målet, sa Knudtzon til Eurosport i pausen, med et smil om munnen.
MFK-trener Erling Moe likte det han så av sin nye angrepsspiller.
– Han kommer godt ut av det synes jeg, sier Moe.
Senere scoret lagene ett mål hver, slik at sluttresultatet ble 2-2.

Åpner for spiss-kjøp

I et intervju med Eurosport i pausen uttaler Molde-direktør Øystein Neerland at han er fornøyd med sitt lags overgangsvindu så langt.
Samtidig sier han at de ikke nødvendigvis er ferdighandlet.
– Vi har mer eller mindre dobbel dekning i alle posisjoner, men vi mistet Erling Braut som var en bakromsspiller. Om vi leter etter noe så er det spillere som kan være litt annerledes typer enn Daniel Chima Chukwu og Leke James, sier Neerland.
– Kan en overgang skje ganske fort?
– I fotball vet man aldri. Det er ikke godt å si, sier Neerland.
Eirik Ulland Andersen, Martin Bjørnbak, Kristoffer Haraldseid og Fredrik Sjølstad har kommet inn portene på Aker Stadion så langt.
Se høydepunktene fra kampen her!

Middels fornøyd

Etter kampen var midlertidig Molde-trener Erling Moe bare middels fornøyd.
– Vi er veldig opp og ned. I perioder kjenner vi igjen ting har trent på, men andre ganger går det ned igjen, sier Moe, som likte dårlig at laget slapp inn to mål på dødball.
Kristiansund-kaptein Dan Peter Ulvestad gir laget godkjent i én omgang, men ikke mer enn det.
– Andreomgangen var mye bedre, men det skulle bare mangle. Vi står opp og gir de kamp i hvert fall, sier Ulvestad.
– Vi hever oss i andreomgang etter en tannløs og feige i før pause. Jeg synes vi er mye bedre i andreomgang, sier Michelsen.

– Straffes knallhardt

Bortelaget kom best i gang, og viste Molde lite respekt innledningsvis. På et frispark i det 12. minuttet utnyttet KBKs sterke midtstopper Aliou Coly sløvt markeringsarbeid hos MFK og scoret 1-0 etter å ha stanget inn et frispark.
– Han knuser til på bakerste stolpe der! Hjørnesparket ekspederes i mål av store og sterke Coly! Der glipper det i markeringene for Molde, sier Eurosport-kommentator Asbjørn Myhre.
Ledelsen holdt dog ikke lenge før Erling Knudtzon ble spilt gjennom i bakrom av Fredrik Aursnes. Nysigneringen fra LSK kom alene med keeper og gjorde altså ingen feil da han utlignet bare et par minutter senere.
Etter en halvtime var MFKs snuoperasjon et faktum etter at de vant ballen høyt i banen. Leke James vendte opp utenfor 16-meteren etter pasning av Martin Ellingsen og plasserte ballen til venstre for motstanders burvokter til 2-1.
– Der straffes Kristiansund knallhardt, sier Myhre.
Etter hvilen utlignet Kristiansund til 2-2 ved Henrik Gjesdal. Det ble også sluttresultatet i den jevne treningskampen fredag.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03