Kraftig snøfall gjorde at kampen mellom Tromsø og Strømsgodset ble utsatt. Et kvarter før kampstart ble det klart at det ikke skulle spilles noen kamp. Eurosport.no har tidligere omtalt at Brann kan vente seg kompensasjon fra NFF for bomturen til Ranheim i første serierunde. Det utelukkes heller ikke i dette tilfellet.
– Ingen kan i utgangspunktet vente seg en kompensasjon. Vi har en tradisjon for å gå i dialog med klubber som kommer helt urimelig ut, men det ligger ingen garantier i dette, sier konkurranseansvarlig i NFF, Nils Fisketjønn.
Dette er den fjerde kampen som blir utsatt på grunn av værforholdene så langt i sesongen etter to spilte serierunder. I første serierunde ble kampen mellom Ranheim og Brann utsatt en time før kampstart, mens Sandefjord-Ranheim og Stabæk-Start ble utsatt før andre serierunde skulle sparkes i gang på grunn av dårlige baneforhold. NFF mener at det var lite de kunne gjøre med kampen i Tromsø.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
– Tromsø har tatt alle mulige forholdsregler og iverksatt alle nødvendige tiltak. Men det snøværet vi fikk inn mot kampen er umulig å gardere seg mot. Dommeren hadde ikke annet valg enn å utsette kampen. NFF vil beramme kampen på nytt så raskt som mulig i samråd med klubbene, sier Rune Pedersen, seksjonsleder for turneringsadministrasjon og arrangement i NFF til deres hjemmeside.
Supporterlederen i Brann kunne fortelle til Eurosport at de ville sende reiseregningen til fotballforbundet, nå vil også drammenserne følge i samme fotspor.
– Jeg kommer til å sende inn krav for det her. Jeg tror ikke jeg kommer til å få noe igjen, men jeg kommer fortsatt til å sende inn, sier supporter Kim T.M. Tollefsen til Drammens Tidende.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12