Under kampen mellom Haugesund og Brann ble Alexander Stølås liggende etter en corner. Hendelsen skjedde etter rundt 20 minutter, og det var tilsynelatende ingen kontakt som forårsaket smerten venstrebacken ble liggende i.
Han ble til slutt båret av banen og inn i spillertunnelen, der TV-bildene viste at Stølås fikk behandling av Røde Kors. Eurosports reporter, Gunnihild Toldnes, var tilstede på kampen og fikk høre følgende fra FKH-benken:
– Det er ganske nedslående nyheter for Haugesund fra benken. Man tror at akillesen har røket.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Det er ikke 100 % bekreftet herfra, men det er det man tror her, sier hun på sendingen på Eurosport Norge.
Haugesunds venstreback står med tre mål og tre målgivende på sine 11 FKH-kamper denne sesongen og har vært en svært viktig brikke for Jostein Grindhaug. Skulle akillesen ha røket kan det ofte dreie seg om et skadeopphold på rundt seks måneder eller mer.
Etter kampen var Stølås gipset opp da han pratet med Eurosport. Han bekrefter selv at det trolig dreier seg om en avrevet akilles.
– Jeg var redd for at jeg hadde ropt ulv litt tidlig, men det føltes galt, sier han.
– Og nå har du fått bekrefta at akillesen er avrevet?
– Ja, han har hvertfall tatt på meg, og sagt den er avrevet. Vi har ikke tatt noen bilder, men vi får se hva det viser, men mest sannsynlig er den avrevet.
– Det blir en tøff periode, men jeg skal klare det. Vi har et godt trenerapparat, og jeg får en god plan. Jeg kommer sterkere tilbake, sier Stølås.
Det har blitt noen lekre frispark fra 30-åringen:
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Helland gir ingen garantier: Ordknapp om egen skadesituasjon
21/04/2022 KLOKKEN 11:26