To kamper i den andre runden av Eliteserien utsettes av Norges Fotballforbund. På Nadderud skulle Stabæk tatt i mot Start. Den kampen går ikke som planlagt og er utsatt til 12. april.
Det samme blir Sandefjords hjemmekamp mot nyopprykkede Ranheim, men denne spille 11. april. Begge kampene spilles klokken 18.30.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 PÅ 17:56
Det er værforholdene som gjør at kampene ikke kan avvikles. Det skal ikke være noe fare for at det blir noen utsettelser i første runde.
– Bakgrunnen er den ekstraordinære værsituasjon med mye snø på arenaene og dårlige værutsikter. Basert på situasjonen i dag og værutsiktene er det en betydelig risiko for at kampene ikke kan gjennomføres som planlagt. I runde en går alle kampene på kunstgress, mens naturgressbanene tas i bruk i runde to. Der er utfordringene noe større. Etter en totalvurdering, basert på tilbakemeldinger fra klubber og befaringer, har NFF valgt å utsette disse to kampene allerede i dag, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn i en pressemelding.
Andre runde innledes på Åråsen der Lillestrøm tar i mot Sarpsborg 08, mens Rosenborg tar i mot Kristiansund på Lerkendal senere på lørdagen. Søndag tar FK Haugesund i mot Molde, mens Brann spiller mot Bodø/Glimt i Bergen og Tromsø er vertskap for Strømsgodset.
Runden avsluttes med Vålerenga mot Odd på Intility Arena.
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 PÅ 15:55
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 PÅ 20:01