Populære sporter
All sport
Vis alt

– Signeringene kommer med et klart budskap

Oppdatert 04/08/2018 klokken 21:45 GMT+2

Christian Gauseth triller terningkast seks på Moldes overgangsvindu, men tror likevel ikke laget er godt nok for gull ennå.

Ole Gunnar Solskjær

Foto: Scanpix

  • Se Lillestrøm - Molde på Eurosport Norge eller Eurosport Player søndag klokken 20!
Molde har vært aktive i sommerens overgangsmarked og gjort en jobb med å forsterke laget før høstsesongen.
Leke James ble tidlig klar, og siden har Pawel Cibicki kommet på lån fra Leeds, keeper Alex Craninx og midtbane-esset Magnus Wolff Eikrem kommet inn portene på Aker Stadion. I tillegg har Erling Knudtzon blitt sikret fra 2019-sesongen, mens Sonni Nattestad er kalt tilbake fra sitt lån i AaFK.

– Har bygget fundament

Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth er imponert over klubbens aktivitet i sommer.
– Nå har klubben bygget et fundament. Jeg har lenge ment at de må ha flankespillere og en erstatter for Mathias Normann. Det har de fått til, og det er bare å hylle deres overgangsmarked, sier Gauseth i denne ukens Eliteseriepodcast, og skyter inn:
– Det står til terningkast seks!
Mathias Normann har returnert til Brighton mens Eman Markovic ble solgt til Zrinjski Mostar i Bosnia, og Ibrahima Wadji er lånt ut til Haugesund.
  • Se Lillestrøm - Molde på Eurosport Norge eller Eurosport Player søndag klokken 20!

– Kronjuvelen

27 år gamle Wolff Eikrem returnerte til klubben etter fem sesonger i utlandet. Gauseth mener man knapt kan signere bedre spillere til Eliteserien.
– Han er selve kronjuvelen. Dette er rett og slett en monstersignering i Eliteserien-målestokk. Større blir det nesten ikke, sier Gauseth. Han påpeker at Wolff Eikrem er en god kamerat av ham, men at vurderingen av midtbanespilleren er objektiv.
Erling Knudtzon kommer ikke før til neste år, mens Pawel Cibicki har skrevet under på en låneavtale.
– Knudtzon har bevist at han er en god Eliteserie-spiller og han kommer til å løfte Molde fordi han har akkurat de ferdighetene som de trenger.
– Samtidig tror jeg Cibicki fort blir en permanent signering, for han har ferdigheter som jeg mener Molde har behov for, sier han.

– 2019 blir Molde-året

Likevel mener Mjøndalen-spilleren at det er for tidlig for Romsdals-klubben å kjempe om gull allerede denne sesongen.
– Disse signeringene kommer med et klart budskap. Det handler om å vinne ligaen igjen, men jeg tror det er litt mye som skal flikkes på for at det blir Molde-gull i år, sier han, og fortsetter:
– Men 2019. Det tror jeg blir et voldsomt år i Molde.
  • Se Lillestrøm - Molde på Eurosport Norge eller Eurosport Player søndag klokken 20!
Han får støtte av Eurosport-kommentator Asbjørn Myhre.
– De har hatt masse aktivitet med mange spillere inn og noen ut. Jeg tror kanskje de trenger ytterligere spissing og rydding før de er helt der oppe, sier Myhre.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame