Populære sporter
All sport
Vis alt

Se Sandefjord-spillerens hysteriske svar til eksperten: – Forsvaret gis bort. Fri frakt

Oppdatert 23/04/2018 klokken 21:15 GMT+2

– Kan dere legge ut forsvaret deres på Finn.no? spurte Thomas Myhre etter at Sandefjord ble fullstendig ydmyket og avkledd på Alfheim. Da gjorde Joackim Olsen Solberg akkurat det.

myhre

Foto: Eurosport

SANDEFJORD/OSLO (Eurosport.no):
«Er du på utkikk etter et tregt, vidåpent, tynt og underholdende forsvar? Vi kan hjelpe deg.» står det i Finn-annonsen Joackim Olsen Solberg har lagt ut gjennom sin instagramkonto.
Sandefjord-spilleren har lagt til bilde av en Eurosport-artikkel med overskriften: «– Kan dere legge ut forsvaret deres på Finn.no?»
Sitatet kommer fra Eurosports fotballekspert Thomas Myhre som under søndagens Fotball Direkte-sending kom med følgende sitat.
– Vær så snill Sandefjord. Kan dere legge ut forsvaret deres på Finn.no? Det er ingenting som fungerer i de bakre rekke. Det er feilpasninger, det er dødball. Det er begredelig, sa Myhre da Sandefjord lå under 1-3 borte mot Tromsø i kampen som til slutt endte 4-1.
Resultatet ble Finn-annonsen med tittel «Sandefjords forsvar gis bort. Fri frakt.»
– Ved oppfordring av Eurosports ekspertkommentator Thomas Myhre legges det ut annonse på Finn.no. Ta kontakt ved interesse, skriver Solberg på sin instagramprofil.
– Det er ikke noen tvil om at det var for dårlig i går. Vi skal ikke gjemme oss bak det. Vi må skjerpe oss, men litt humor innimellom på en ellers mørk mandag kan ikke være dårlig, sier Solberg Olsen til Eurosport.no.
Han forteller at ideen om å lage en egen annonse kom ganske raskt da han så Myhre sin kommentar. Men skjønner godt hvorfor kommentatoren var brutal i kommentaren søndag.
– Det er egentlig bare morsomt. Men igjen så var det ikke bra det vi gjorde i går. Jeg skjønner hvor han vil, vi må bare jobbe på.
– Hehe, det får stå for hans regning. Vi som lag har selvsagt sluppet inn litt for mye mål, og for mye billige mål. Jeg føler meg trygg på guttene som er bak der. Vi står sammen som et lag, scorer sammen og slipper inn mål sammen. Vi får rette på de problemene og forbedre oss, sier Pontus Engblom da han ble konfrontert med Myhres sitat under mandagens trening i Sandefjord.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame