Tromsø - Sandefjord 4-1
– Det blir veldig dyrt. Det er juniorfeil som ikke skal skje, sa Flamur Kastrati til Eurosport i pausen.
For Sandefjord ble fullstendig avkledd og ydmyket i Tromsø før pause. Hele 4-1 ledet vertene til pause noe som også ble sluttresultatet etter at Runar Espejord scoret to, og Lasse Nilsen og Daniel Berntsen scoret hvert sitt mål.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Hver så snill Sandefjord. Kan dere legge ut forsvaret deres på Finn.no? Det er ingenting som fungerer i de bakre rekke. Det er feilpasninger, det er dødball. Det er begredelig, sa Thomas Myhre på 1-3.
Saken fortsetter under videoen:

Sandefjord fikk unngjelde da Tromsø fortsatte hjemmedominansen

Espejord-dobbel

Kampen var drøye kvarteret gammel da Espejord satte inn sitt andre for kvelden. Først plasserte han ballen iskaldt i hjørnet etter å ha blitt spilt fri av Gjermund Åsen, mens han deretter bredsidet inn kula fra fem meters hold etter et innlegg fra Lasse Nilsen.
Sandefjord sørget for ny spenning i kampen minuttet senere, da Flamur Kastrati hamret inn reduseringen fra fem meter. Men det var også det eneste vestfoldingene hadde å by på i den første omgangen på Alfheim.
Resten av omgangen fortsatte hjemmelaget som de ville, og Sandefjord-spillerne ble til tider brukt som rundingsbøyer av lekne Tromsø-spillere.
Etter en halvtime satte Kent-Are Antonsen inn Tromsøs tredje fulltreffer. En kort corner endte hos Daniel Berntsen, som slo hardt inn foran mål. Med innsiden av foten sendte Antonsen ballen under Sandefjord-keeper Eirik Holmen Johansen, som ikke hadde hentet sin siste ball ut av nettet. Ti minutter senere var Berntsen sist på ballen da Tromsø økte til 4-1. Nest sist på ballen var tomålsscorer Espejord.

Hjalp ikke

Uansett hva Sandefjord-trener Magnus Powell hadde sagt til spillerne i pausen, hjalp det ikke. Tromsø fortsatte å herje med gjestene, og omgangen ble et langt sjansesløseri fra hjemmelaget som hadde full kontroll på Sandefjord kampen gjennom.
To minutter på overtid blåste Kai Erik Steen av kampen, og seieren var et faktum. Med tre nye poeng krøp TIL opp på femteplass på tabellen med ti poeng, mens Sandefjord har fem poeng. Det holder til en 11.-plass.
Neste runde tar vestfoldingene imot Brann, mens Tromsø spiller hjemme mot Kristiansund.
(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01