Populære sporter
All sport
Vis alt

Skadeomfanget klart – mister flere kamper

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 27/03/2018 klokken 16:29 GMT+2

Mads Reginiussen (30) hinket av mandagens treningsøkt etter å ha tråkket kraftig over. Tirsdag fikk han beskjed om at et leddbånd i ankelen har røket.

Mads Reginiussen

Foto: Scanpix

– Den siste beskjeden jeg fikk var at et leddbånd i ankelen har røket. Sånn er ståa nå, sier Reginiussen til Eurosport.no.
Han er regnet som en av lagets nøkkelspillere i deres debutsesong i Eliteserien. Tidligere meldte Eurosport.no at skaden potensielt kunne sette han ut av serieåpningen mot Stabæk mandag. Til Adresseavisen uttalte midtbanespilleren at han håpet det kun var snakk om en forstuing. Så lett unna slapp han altså ikke.
– Jeg klarer ikke trå skikkelig nedpå med foten nå. Først må jeg få vekk hevelsen og så begynne å gå normalt, sier han til Eurosport.no.
Ifølge legen er det snakk om uker og ikke måneder i rehabiliteringstid. Flere spesialister skal fremdeles kikke på røntgen- og MR-bildene som ble tatt i ettertid.
– Men det blir nok så jeg må spille med tapet ankel resten av livet.
Ranheim serieåpner altså mandag andre påskedag, etter å ha fått både første og andre serierunde utsatt på grunn av vær- og baneforhold.
– Jeg har gledet meg til å spille Eliteserie-fotball for denne klubben i sju år. Nå begynte formen virkelig å ta form også. Det er selvsagt utrolig kjipt å misse Stabæk-kampen, sier Reginiussen.
I april og mai kommer kampene tett som hagl. Spesielt for Ranheim, som må ta igjen de to utsatte kampene sine.
Slik så det ut da Ranheim forsøkte å få banen klar til første serierunde.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame