Odds Markus André Kaasa (t.v. i bildet øverst) må opereres og mister med det resten av sesongen.
Det skriver Varden på sine hjemmesider onsdag.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Midtbanetalentet har vært ute siden slutten av august med en kneskade. han pådro seg i kampen mot Start.
21-åringen var forrige uke på en konsultasjon i Oslo. Der fikk han beskjed om at en operasjon er nødvendig.
– Jeg var hos en spesialist i forrige uke, og det han sier er at jeg burde gjøre noe med det nå. Ifølge han ser kneet ganske bra ut, sånn generelt, men hvis det skjer flere ganger, så kan det være at det kan bli verre. Så det beste er å ta det nå, mens kneet ser bra ut, slik at det ikke skjer igjen, sier Kaasa til avisen.
Det er ikke klart hvor lenge Odds midtbanemann er ute, men Varden skriver at det er helt sikkert at resten av sesongen ryker.
Selv håper han å være tilbake til neste sesong.
– Det er aldri gøy å være borte fra fotballen, og jeg har aldri vært borte så lenge tidligere. Det blir helt sikkert en tøff tid. Men jeg må tenke positivt. Tenke at det kommer til å bli bedre enn det har vært, sier 21-åringen.
Odd-trener Dag-Eilev Fagermo sa så tidlig om i august at han fryktet at Kaasa måtte under kniven, og sier nå han håper å se unggutten tilbake til sesongstart 2019.
– Det er en nødvendig operasjon, så det er bra at han gjør det nå. Men han blir lenge borte, så om han rekker neste år seriestart er foreløpig usikkert, men vi håper han gjør det, sier Fagermo.
Kaasa har spilt 18 av 21 kamper for Odd denne sesongen. Skiens-laget ligger på 10. plass i Eliteserien, med åtte poeng ned til kvalikplass.
Til helgen venter Sarpsborg 08 i Sarpsborg. Oppgjøret ser du direkte på Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag kl. 18.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Norgesmesterskapet
Thrilleravslutning da Molde tok seg videre til semifinale
20/03/2022 KLOKKEN 17:59