– Ja, det er interesse, sier KBKs Sean McDermott på spørsmål om det er interesse fra andre klubber.
Sisteskansen til KBK er på utgående kontrakt og fremtiden i klubben er fortsatt usikker. Han bekrefter at han har fått et tilbud fra Kristiansund som han ennå ikke har svart på. Men han utelukker ikke å fortsette i klubben.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
– Jeg prøver å vente så lenge som mulig når det kommer til Kristiansund, det kommer opp nye interessante klubber hele tiden, sier han videre.
Han har ikke fått noen frist for når han må gi et svar til Eliteserie-klubben, men sier selv at han vil være på plass enten der eller i en annen klubb 1. januar.
– Vi har hatt en dialog hele tiden. De vil nok vite så fort som mulig, men har forståelse.
– Er Brann en klubb som kunne vært aktuell?
– Jeg holder alt åpent, de er en topp tre klubb og skal spille i Europa neste sesong. Men det er vanskelig å se for seg å forlate KBK hvis jeg skal bli i Norge, sier han.
– Har du fått et konkret tilbud fra Brann?
– Det vet jeg ikke, jeg har en agent som styrer disse tingene. Vi må se hvem som vil ha meg som førstekeeper, svarer han.

– Må ikke være England

25-åringen har tidligere uttalt at han har ambisjoner om å bli førstekeeper i Irland. Men når han får spørsmål om det er England han vil til, sier han at det ikke nødvendigvis trenger å være der.
– Det må ikke være i England. Men jeg vil spille i Premier League, Serie A, La Liga en gang, så da må jeg tenke hva som er best for at jeg skal komme inn der. Kanskje Danmark eller Belgia, det er interesse der, det vet jeg. Jeg må se hvilke klubber som ønsker å satse på meg videre, sier han.
– Er det et vanskelig valg?
– Det er det. Det er framtiden min og jeg trives veldig godt i KBK. Jeg vet hvor godt jeg har det og hvor godt vi samarbeider der.
Tidligere har Eurosports fotballekspert Thomas Myhre uttalt at hvis McDermott skal etablere seg på det irske landslaget, må han ut av Norge.
– Han må opp på et høyere nivå enn Eliteserien. Han har en fortid fra engelske klubber, blant annet Arsenal, og det må han utnytte. Hvis han kunne fått til en overgang til England er det bra, sa Myhre.
Sett denne?
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12