Populære sporter
All sport
Vis alt

LSK-profilen om seriestarten: – Situasjoner har gått imot oss

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 19/04/2018 klokken 21:45 GMT+2

Thomas Lehne Olsen mener Lillestrøm har fått mange dommeravgjørelser imot seg i serieinnledningen, men vil ikke bruke det som unnskyldning.

Thomas Lehne Olsen

Foto: Scanpix

– Så langt i sesongen har vi hatt tre annullerte mål, og jeg mener vi er snytt for to straffespark. Vi har hatt en del situasjoner som har gått imot oss, sier angrepsspilleren til Eurosport.no.
– Men det er ingen unnskyldning. Vi har en del moro ved spillet vårt å bygge videre på, men samtidig en del å jobbe med.

– Skulle ikke vært annullert

På stillingen 1-1 fikk Lehne Olsen annullert en scoring mot Molde forrige serierunde. Molde-keeper Andreas Linde fikk en dytt som gjorde at han glapp ballen i beina på spissen.
I Fotball Direkte-studio ble hendelsen diskutert heftig.
– Han blir jo skubbet av egen spiller! Frode Kippe blir skubbet inn i Andreas Linde av Kristoffer Haugen! Dette skulle vært mål, for denne annuleres feilaktig, sa Eurosports fotballekspert Bernt Hulsker.
Se situasjonen her og døm selv. Artikkelen fortsetter under videoen!
Lehne Olsen selv er i hvert fall klinkende klar på hva han mener om situasjonen.
– Jeg synes det er fryktelig rart at målet annulleres. For meg er det enten straffe for dytten på Kippe, eller scoring, sier han.
Lillestrøm tapte til slutt kampen etter å ha sluppet inn på overtid.
Han mener det er flere anledninger så langt i sesongen hvor laget hans har kommet uheldig ut fra kontroversielle hendelser.
– Vi har hatt en del uflyt med dommersituasjoner som har gått mot oss. Slik er det gjerne med lag som ikke er helt i flytsonen. Vi har ikke hatt mange marginer på vår side.

– Sliter med å bikke kampene

Etter fem spilte kamper ligger LSK på 12. plass med én seier og én uavgjort. 26-åringen mener laget har mye å gå på.
– Vi har vært ålreite på hjemmebane, også synes jeg vi fortjente å få noe ut av Molde-kampen sist. Men vi sliter med å bikke kamper i vårt favør, sier han.
Søndag møter de Ranheim på Åråsen.
– Noen har kanskje undervurdert Ranheim og sett for seg at de kan valses over. Men de er ingen kasteball, og vi må være på vårt beste for å slå dem. På Åråsen går vi alltid for tre poeng, sier modølen.

Venter mer av seg selv

Lehne Olsen tegnet seg på scoringslisten én gang da Lillestrøm slo Kløfta 3-0 i første runde av cupen onsdag. På fem kamper i Eliteserien har han scoret to mål.
– Jeg står faktisk med flere annullerte mål enn tellende. Jeg har vært litt for innefektiv og bruke de mulighetene jeg får bedre, sier Thomas Lehne Olsen.
Se sammendrag fra Molde - Lillestrøm her!
picture

17-åring svært delaktig i Molde-seier

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame