Kampen ble spilt på Våg sin hjemmebane i Kristiansand 9. april. Express ledet 3-2 da flomlyset streiket og ikke ville skru seg på igjen.
Det var Grimstad Adressetidende som omtalte saken først. Også Stavanger Aftenblad har skrevet om saken.
Eliteserien
En tredel av landslagstroppen har spilt i Molde: – Spillerne går en god skole
EN TIME SIDEN
Agder fotballkrets har bestemt at de gjenværende tre minuttene og 29 sekundene skal spilles og at kampen må fullføres.
Dette har imidlertid blitt et problem for bortelaget fra Fevik. Fra lagoppstillingen 9. april har fire av Express sine spillere pådratt seg skader som gjør at de ikke kan spille. Reglementet sier at de samme spillerne som var på banen i det kampen ble avbrutt, også må spille da kampen gjennoptas.
– Både vi og Våg skal stille med de samme spillerne, men det er jo et problem når fire er skadet. Det ble heller ikke benyttet innbytterkort, så dommeren hadde ikke oversikt over hvem som var på banen, sier Express-trener Roy Ludvigsen til gat.no.
Magne Aslaksen er kontaktperson for A-laget til Express. Han håper å få noen spillere friske til kampen, som skal spilles onsdag 25. april.
– Breddefotballreglementet sier dette, så da må vi bare innstille oss etter det. Det blir litt mye styr for oss å kjøre 140 kilometer for å spille tre minutter, men nå håper jeg ting roer seg så vi kan ha fokus på de rette tingene, sier Aslaksen til Eurosport.no.
Klubben har lagt sendt spørsmål til kretsen for å finne ut hvordan situasjonen skal løses.
Etter to serierunder leder Express sin 4. divisjonsavdeling med full pott. Våg har fremdeles til gode å plukke poeng etter to kamper.
Fotball
Overrasket over sin nye klubb: – Over all forventning
12 TIMER SIDEN
Norgesmesterskapet
Ekspertene om mulig cup-skroting: – Blødningen må stoppes snarest
14 TIMER SIDEN