• Følg den siste runden i Eliteserien på Eurosport Player. Abonner her!
Etter seieren mot Odd søndag ble det tent et nytt håp for Stabæk om spill i Eliteserien neste sesong. Nå venter Strømsgodset hjemme i siste serierunde.
Men før denne kampen skal det være landslagspause hvor flere av spillerne skal spille med landslaget. Denne ordningen får Stabæk-trener Henning Berg til å reagere.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
– Vi spiller mot Strømsgodset neste i en veldig viktig kamp. Vi får se hvor mange spillere vi har igjen etter at de skal på landslaget alle sammen. Det er vel bare i Norge det går an å ha landslagspause og spillere borte de 14 dagene før siste seriekamp og du skal holde deg i ligaen. Men sånn er opplegget, sier Berg til Eurosport etter kampen.
Neste og siste Eliteserie-runde spilles lørdag 24. november, og før det skal flere Stabæk-spillere i aksjon for landslaget. John Hou Sæter, Tobias Børkeeiet og Hugo Vetlesen er med i U21-troppen, mens Ola Brynhildsen, Morten Renå Olsen og Emil Bohinen er tatt ut på U20-landslaget.
Berg håper ikke dette vil ha innvirkning på den viktige kampen mot Strømsgodset.
– Jeg vet ikke hvem som har bestemt det, men det er klart at det er ikke heldig for oss hvert fall og sikkert ikke heldig for de andre lagene som har landslagsspillere, men det får vi ikke gjort noe med nå. Men vi kan bare håpe, be og tro at de kommer helskinnet tilbake og friske og raske. Vi har spillere som skal spille i Spania på tirsdag og vi har en viktig kamp på lørdagen. Ingen ideell situasjon, men vi er bare nødt til å håndtere det best mulig.
– Irriterende timing rett og slett?
– Timingen er ikke bra. Hvilken liga i verden er det som har landslagspause før siste serierunde, når du kjemper for å holde deg? Sportslig er det helt «koko», sier Berg.
Stabæk ligger på direkte nedrykksplass med 28 poeng. Kampen mot Strømsgodset spilles lørdag 24. november kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Se intervjuet med Henning Berg her:
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 KLOKKEN 20:01