Ifølge iTromsø har den kypriotiske klubben Pafos vært interessert i trønderen i flere måneder.
Wangberg har vært i Tromsø i fem år, men kontrakten hans går nå ut ved nyttår. Dermed står han fritt til å forhandle med andre klubber.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Sportssjefen i TIL, Svein-Morten Johansen, sier til Eurosport.no at en dialog med spilleren om fremtiden hans har pågått over tid.
– Vi er i dialog. Når det gjelder hva han tenker må du nesten snakke med han. Men jeg kan si at vi har hatt en dialog over tid. Og for å si det sånn, vi ønsker jo å ha med Simen videre. Det har vi vært klar på, men samtidig kartlegger vi andre alternativer parallelt.
– Når startet dialogen?
– Vi startet før sommeren. Noe har vært av praktiske årsaker, men vi har også oppfattet at Simen har vært usikker på hva fremtiden gjelder. Men han signaliserer at han er interessert i å bli i klubben.
Til iTromsø sier hovedpersonen selv at det er en god prosess som pågår i Nordens Paris.
– Jeg snakker ganske mye med Svein-Morten, og vi har en veldig god dialog. Vi har en forståelse for begges syn, så tipper jeg at vi kommer til et svar etter hvert. Slik som det er nå, er all fokus på å levere utpå banen her. Jeg synes vi svarte bra med kampen sist, og håper vi klarer å opprettholde det. Så får vi ta det andre etter hvert, så blir vi sikkert enige til slutt
Lokalavisen skriver videre at den kyprostiske toppserieklubben skal ha ønsket å hente 27-åringen før overgangsvinduet stengte i sommer. Danske Lars Hallengreen er sportsdirektør i klubben, og han bekrefter ovenfor avisen at han kjenner til Wangberg fra da han jobbet i Midtjylland som rekruteringssjef. Hva gjelder interesseren for å hente ham til Pafos har dansken ingen kommentar på.
Eurosport.no snakket med Simen Wangberg tirsdag, men han hadde ikke noe å tilføye utover det han allerede har uttalt til avisen. Til avisen sier han at han ikke har en kommentar på om han er i dialog med andre klubber.
Se Simen Wangberg og Mushaga Bakenga bli utfordret av Emil (saken fortsetter etter videoen):

Ser på flere spillere

Sportssjefen i Tromsø ønsker en avklaring på Wangbergs kontraktssituasjon i løpet av måneden.
– Vi ønsker å ikke gå ut sesongen. Så vi håper å få det avklart i løpet av september. Vi får se. Men vi kartlegger samtidig andre alternativer.
En spiller klubben i nord vurderer er Branns Ruben Kristiansen. Spilleren har selv bekreftet ovenfor Nordlys at han er i kontakt med Tromsø. 30-åringen er kontraktsløs etter sesongen.
– Kan du si noe om kontakten med Ruben Kristiansen?
– Nei, det ønsker jeg ikke å gå inn på. Jeg kan si at Ruben er interessant. Han er en lokal spiller, så han er absolutt aktuell. Utover det ønsker jeg ikke å si mer om det, sier Johansen til Eurosport.no.
Lørdag tok Tromsø en etterlengtet seier da de slo Strømsgodset på Marienlyst Stadion. Klubben ligger midt plasser på tabellen på åttende plass. På grunn av landskamper er det ingen runde i Eliteserien førstkommende helg. I neste runde venter Stabæk.
  • Se Tromsø-Stabæk på Eurosport Pluss og Eurosport Player søndag 16. september fra kl. 18. Skaff deg tilgang her.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53