25-åringen bekrefter til Eurosport.no at han er på vei til Danmark for å signere for en klubb. Spilleren selv ønsker ikke å kommentere hvilken klubb det er.
– Jeg er på vei til Danmark nå. Jeg håper det går i boks, sier han til Eurosport.no.
Eurosport.no får opplyst av sikre kilder at det er Midtjylland. Hvis alle formalitetene går i boks, skal han etter hva Eurosport.no erfarer bli lånt ut til den danske 1. divisjonsklubben Fredericia.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
2 TIMER SIDEN
Planen er at han deretter skal tilbake til Midtjylland etter nyttår.
Nordmannen har en fortid i både Vålerenga og Stabæk, men har de siste årene vært i makedonske Rabotnicki, russiske Amkar Perm og FC Kairat fra Kasakhstan.

Vil tilbake til denne delen av verden

Anene er klar på at spill i Skandinavia vil være et riktig karrieresteg.
– Formen er bra. Nå ser jeg lyst på fremtiden. Når jeg kommer tilbake, er det for at jeg vil melde meg på med andre ting som landslag. Det er derfor jeg vil komme tilbake for å spille i denne delen av verden, sier han.
– Hvordan har den siste tiden vært?
– Det har vært greit. Jeg var i Russland og dro til Kasakhstan. Det var mer på grunn av det de tilbød enn det sportslige, erkjenner han.
– Nå har jeg bestemt meg for at jeg vil komme tilbake.
Spilleren står med to landskamper for U21-landslaget, og har vært innom samtlige aldersbestemte landslag fra G16. Nå håper han å ta det siste steget opp på A-landslaget.
– Det er det langsiktige målet: Å ha en karriere og fortsette på det jeg burde gjort etter Russland. Det er på sikt, så ikke det jeg tenker på nå, sier han.
Eliteserien
Bakke om Åsen-kontrakt: – Lettere å bygge rundt en slik brikke
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
19 TIMER SIDEN