Populære sporter
All sport
Vis alt

Hyller mannen som har gjort han til en benkesliter

Oppdatert 23/06/2018 klokken 22:04 GMT+2

Mustafa Abdellaoue har ikke fått like mye spilletid som ønsket, men hyller allikevel spisskonkurrenten.

Mostafa Abdellaoue

Foto: Scanpix

DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no):
Mos har kun startet en Eliteserie-kamp denne sesongen og har blitt byttet inn mot slutten i ni kamper. Å dele spissplassen med Marcus Pedersen har ikke vært lett for 29-åringen.
– Jeg visste at det kom til å bli tøff konkurranse, men jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg fikk mer spilletid enn det jeg har fått til nå. Men sånn er situasjonen nå og da må jeg bare gjøre det beste ut av det, sier Mos til Eurosport.no.
Selv om han forteller at han gjerne skulle hatt mer spilletid, hyller han det Marcus Pedersen har fått til.
– Selvfølgelig har det vært tungt, men når spisskonkurrenten gjør det så bra er det ikke så mye man får gjort. Marcus har vært «outstanding» så han fortjener å spille. Han har gjort det veldig bra og kommer til å gjøre det bedre, sier han.

Ny Ranheim-kamp i vente

I forrige uke slo Strømsgodset ut Ranheim i cupen da de vant 2-0.
– Det var deilig å spille litt igjen. Det er en stund siden jeg har spilt. Jeg skulle hatt et mål, men det ble det ikke. Vi vant, så det er det viktigste.
Søndag tar Strømsgodset imot Ranheim på Marienlyst. Mos sier han er overrasket over hva Ranheim har fått til denne sesongen.
– Det de har gjort i år er helt sykt faktisk. De har vært gode og fått de poengene de har fortjent, men vi håper selvfølgelig på å vinne nå, sier han.
Drammens-laget ligger på en 12. plass i Eliteserien med 13 poeng. Ranheim ligger på en 2. plass med dobbelt så mye poeng.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame