Populære sporter
All sport
Vis alt

Selvkritisk Bendtner snakket ut

Oppdatert 20/06/2018 klokken 16:15 GMT+2

Det var en åpenhjertig Nicklas Bendtner som møtte pressen for første gang etter å ha blitt vraket til Danmarks VM-tropp.

Nicklas Bendtner

Foto: Scanpix

TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
– Det var ikke det jeg forventet at skulle skje. Det var klart at det var følelsesmessig.
Det sa Nicklas Bendtner til Eurosport.no da han for første gang møtte pressen etter VM-vrakingen.
Dansken var før seansen tydelig på at han ikke ønsket å snakke om VM-vrakingen og landslaget, men åpnet altså likevel litt opp om situasjonen.
Se intervjuet med Bendtner her (saken fortsetter under):

Fortsatt topp motivert

– Hvordan omstiller man seg etter en så stor skuffelse?
– Jeg fikk noen dager på å komme over det, og var tilbake i trening allerede 8. juni. Etter det har det egentlig gått som planlagt. Situasjonen er 100 prosent som den skal være.
– Hvordan er det med motivasjonen din nå?
– Det er som med så mange andre ting i livet – man må komme seg videre. Jeg vet hva som skal til, og vil gjerne vinne et nytt seriemesterskap med Rosenborg. Det å kunne hjelpe klubben tilbake på rett spor er en stor motivasjon.
For Bendtner trenger kun å kaste et raskt blikk på tabellen for å bli motivert.
– Vi er sju poeng bak Brann, så det er en kjempemotivasjon i seg selv. I dag var det bra trøkk på trening, og jeg håper det er et tegn på hva som kommer. Jeg håper på en positiv respons mot VIF.
  • Se Rosenborg – Vålerenga på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag kl. 20.00!

Tar selvkritikk

Etter en strålende høstsesong i fjor hadde mange forventet at dansken skulle ta ytterligere steg denne sesongen. Men etter de 13 første kampene står dansken med fattige fire målpoeng – etter flere skuffende prestasjoner.
– Jeg har ikke vært 100 prosent tilfreds med det jeg har levert til nå i år, og er motivert for å vise at jeg kan bedre.
– Hva må du forbedre?
– For min egen del har jeg kanskje ikke alltid hatt den ekstra motivasjonen og viljen til å ta det ekstra løpet, spesielt i motgang. Det er ikke godt nok – spesielt for en spiller som meg. Det kommer du til å se en stor endring på i de neste kampene, smiler Bendtner.
VM-vrakingen kan også ha satt en stopper for en potensiell utenlandsovergang for Bendtner.
– Er du virkelig sulten og klar for å bli i «lille» Trondheim?
– Så lenge jeg ikke har noe annet å forhold meg til, vil jeg gjerne være her. Jeg er sulten og motivert, fastslår han til Eurosport.no.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame