Sandefjord er av de fleste eksperter tippet nord og ned denne sesongen, og med 0-5 på Aker Stadion i sesongåpningen ble ikke spådommene noe lysere.
Nå tar hvalfangerne grep og forsterker i de bakre rekker. 20 år gamle Andrew Eleftheriou hentes på lån frem til sommeren.
Det skriver Sandefjords Blad på sine hjemmesider mandag ettermiddag.
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55
– Å spille for Sandefjord Fotball kan bli en god erfaring og god læring for meg, sier Eleftheriou til avisen.
Forsvarsspilleren er i utgangspunktet under kontrakt med Premier League-klubben Watford frem til sommeren 2018, og står med en opptreden på engelsk fotballs øverste nivå da han kom på banen mot Manchester City på tampen av forrige sesong.
Sandefjord-trener Magnus Powell sier til avisen at han har jaktet en vingback i vinter, og er glad for å ha Eleftheriou på plass.
– Vi trengte noen flere vingbacker, ettersom vi kun har Joackim Olsen Solberg og Victor Demba Bindia. Det er bra vi har fått forsterket den posisjonen nå. Andrew er en rask spiller, som også innehar gode lederegenskaper. Nå får han mulighet til å vise seg fram hos oss til sommeren, sier han.
Eleftheriou kan bekle både høyreback og midtstopperplass. Daglig leder i Sandefjord Per Ketil Berg forteller Sandefjords Blad at 20-åringen i disse dager er i ferd med å signere en forlengelse av avtalen sin med Watford.
– Hvis han gjør det bra hos oss, forlenger vi gjerne avtalen. Sannsynligvis ut året. Så får vi se hva som eventuelt skjer etter det, sier Berg.
Eleftheriou er aktuell for kamptroppen allerede til Sandefjords neste kamp, borte mot Start. Oppgjøret ser du på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2. påskedag kl. 18!
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 KLOKKEN 18:21