Populære sporter
All sport
Vis alt

Rasende Fagermo oppgitt etter omstridt offside-mål: – Slike feil kan ikke skje

Oppdatert 18/03/2018 klokken 22:35 GMT+1

Vålerenga sikret sesongen andre seier etter å ha slått Odd 2-1 hjemme på Intility Arena. Men Dag-Eilev Fagermo mener den avgjørende scoringen var offside.

vålerenga

Foto: Scanpix

Vålerenga - Odd (2-1):
OSLO/INTILITY ARENA (Eurosport.no): På stillingen 1-1 viste Vålerenga frem et nydelig samspill mellom Simen Juklerød og Sam Johnson. Juklerød fikk ballen ute på høyre og fant Johnson inne i boksen. 24-åringen var iskald alene med keeper Simen Rossbach som måtte se ballen trille i mellom beina og i mål.
Men på reprisen kunne man se at Juklerød var vel langt fremme i det han fikk ballen og sendte den målgivende passningen inn til Johnson.

Tok kontakt med dommeren

Så langt fremme at Dag-Eilev Fagermo sa klart ifra til dommeren da han fikk se reprisen på storskjermen.
– Det er trist at et offsidemål skal avgjøre kampen, sa han til Eurosport etter kampen.
– Det virkert som om du var klar med dommeren da du så reprisen?
– Det var vel dere og. Det var ikke noen tvil om den, slike feil kan ikke skje på dette nivået her.
Etter kampen gikk Fagermo inn til dommeren for å ta opp situasjonen og han var fornøyd med de svarene han fikk av Svein Oddvar Moen og hans menn.
– Det må jeg si at jeg er veldig fornøyd med hvordan de tok det. De gjorde en feil og innrømmet det, dessverre gikk det utover oss. Men når de innrømmer at de har gjort feil så er det ikke så ille, sier Odd-treneren.

– Så fin at den er vanskelig å se

Eurosports ekspertkommentator Kjetil Rekdal er enig i at Vålerenga-spilleren er i offside, men understreker at den er såpass fin at man han forstår hvordan den ikke ble fanget opp av dommerteamet.
– Når det er innenfor en til en halv meter er det veldig vanskelig å se for linjemennene og slike situasjoner vil man få se for og imot mange ganger i løpet av en sesong. Dessverre gikk den imot Odd denne gangen, sier Rekdal.
Dermed står Vålerenga med to seiere på de to første kampene i serien, det har ikke Oslo-laget gjort siden 2011-sesongen. De ligger nå på andreplass på tabellen med sine seks påeng. Med Molde høyere oppe på samme poengsum, men med bedre målforskjell.
– Jeg har jobbet hardt. Jeg kom hit for å gjøre en ting og det var å spille god fotball og det har jeg gjort, sa matchvinner Johnson etter kampen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame