Populære sporter
All sport
Vis alt

Tre spillere forsvinner fra Odd

Eirik Fure

Oppdatert 19/11/2018 klokken 21:43 GMT+1

Mandag bekrefter Odd at tre av deres spillere ikke blir å se i sort og hvitt neste sesong.

Fagermo

Foto: Scanpix

Martin Broberg har tidvis vært svært toneangivende for Odd denne sesongen, men etter borteoppgjøret mot Brann lørdag er det slutt for svensken.
– Vi har mange spillere i hans posisjon og han har flere andre muligheter der ute, så fra Odds side er det da ikke aktuelt å forlenge kontrakten med han. Broberg har også vært litt uheldig med ulike utfordringer, men han er en god spiller og en super gutt, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til klubbens hjemmeside.
Spilleren kom til Odd før fjorårssesongen. Totalt har det blitt 43 kamper i Eliteserien og fem mål. Fire av de har kommet i år da midtbanespilleren blant annet ble brukt som spiss i enkelte kamper.

Slitt med spilletid – får ikke kontrakter

Heller ikke Stefan Mladenovic får lov til å være med videre etter sin tredje sesong i Odd. Fagermo vil likevel ikke lukke døren helt.
– Stefan er en spiller som har hatt fin utvikling i høst og som kanskje kan komme tilbake til Odd. Men jeg tror det er lurt for Stefan å gjøre som andre har gjort, å komme seg ut nå og finne en klubb der han er førstevalg og får spille fast, og det er Stefan enig i, sier Fagermo.
Den siste spilleren som har fått bekreftet at han ikke blir med videre er Andreas Nordvik. 31-åringen kom til Odd fra danske Fredericia i august og var en del av en dobbeltsignering med André Sødlund.
Tidligere har Nordvik spilt for Rosenborg, Haugesund, Vålerenga, Aalesund, Sarpsborg og Viking. Det har kun blitt to kamper for Odd etter overgangen.
– Nordvik har vært en fantastisk person. Han har ikke fått spilt så mye på A-laget, men han har vært veldig god for Odd 2 i PostNord-ligaen som er svært viktig for klubben, sier Fagermo til klubbens hjemmeside.
Odds siste kamp er borte mot Brann. Oppgjøret vises på Eurosport Player og MAX lørdag 18.00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame