Det er BA som omtaler saken.
Soltvedt freser over at NFF ikke tar seg turen til Bergen, hvor Brann garantert vil få sølv eller bronse lørdag kveld, når de spiller mot Odd.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
I stedet har forbundet, ifølge sportssjefen, valgt å sende to esker med ulikt innhold – en med sølvmedaljer og en med bronsemedaljer.
– De burde kommet, men de gjør ikke det. Det er ganske utrolig. Jeg har fått en mail der de skriver at kun gullvinnerne skal få oppmerksomheten deres i år. Det synes jeg er totalt latterlig, sier Soltvedt til BA.
(Saken fortsetter under):

– Helt ko-ko

Sportssjefen sier videre at det er «drøyt» at de ikke tar seg tid.
– At forbundet ikke klarer å komme seg til en slik feiring etter en kamp i deres egen regi, er helt ko-ko, sier han til BA.
Avisen har ikke lyktes med å få et svar fra NFF. Eurosport.no har mandag kveld forsøkt å få kontakt med seksjonsleder for turneringsadmininstrasjon og arrangement, Rune Pedersen, uten hell.
Eurosport.no har samtidig forsøkt å få en kommentar fra Molde for å undersøke om de har fått den samme mailen, men mediesjef Per Lianes har ikke besvart henvendelsen.
Brann er avhengige av at Molde avgir poeng borte mot nedrykksklare Sandefjord dersom det skal være en mulighet for å få sølvmedalje. Samtidig er Brann nødt til å vinne.
Steffen Lie Skålevik har vært klar på at motivasjonen ikke er borte selv om man går fra gulljakt til sølvjakt.
– Når det ikke ble gull har man lyst på sølv. Vi gjør alt vi kan for å vinne den siste kampen. Vi må bare håpe på at Molde går på en smell. Vi får bare ha fokus på oss selv og prøve å vinne. Så får vi se om det blir sølv eller bronse, sier Skålevik til Eurosport.no.

NFF snur

Sent fredag kveld sier Rune Pedersen til TV 2 at NFF vil endre det planlagte opplegget. I stedet vil kretslederen fra Hordaland og Vestfold stå for medaljeutdelingen de to stedene.
– Vi har valgt å endre fordi vi har sett at det var kritiske røster om dette. Det er mulig at vår begrunnelse har vært underkommunisert. Det eneste vi har ønsket, er at det skal være en verdig ramme for medaljevinnerne, og hvor man ikke kommer opp i en situasjon hvor et hjemmelag for eksempel står og buer, sier Pedersen til kanalen.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52